Hlavní obsah

Sexy provokatérka dráždila při tréninku fanoušky

Sexy provokatérka si nedá pokoj a dráždí fanoušky, jak jen to může. Naposledy se bývalá profesionální golfistka Paige Spiranacová předvedla v tréninku, kdy si na sebe vzala hodně odvážný top. Pomalu víc ukazoval než skrýval. „Konečně jsem našla obleček, který toho tolik ukazuje," smála se sympatická blondýnka. Jenže nakonec měla obavu, aby díky modelu neukázala víc, než původně chtěla. „Až mi to nakonec bylo nepříjemné. Stačil jeden odpal a spěchala jsem si vzít bundu," svěřila se.

Foto: Sport.cz

Bývalá profesionální golfistka Paige Spirinacová provokovala při tréninku fanoušky odvážným oblečkem.

Článek

Sympatická dáma přitom ráda vystavuje krásu své postavy na sociálních sítích a dostává do varu 2,9 milionu fanoušků, kteří dychtivě sledují její počínání, i když už nehraje turnaje, ale třeba si jen jde zatrénovat. Minulý týden také jednou zašla na driving range, aby odpálila pár míčků a na světě je senzační video, které vzbudilo velký ohlas.

Spiranacová se rozhodla hrát v oblečku s obrovským dekoltem a ještě se u toho nechala natočit. „Lidi, tohle se mi dneska stalo," upozornila fanoušky, že by si neměli nechat podívanou ujít. Mladá žena, která vydělává i jako modelka, případně natáčí různé podcasty, začala golf hrát profesionálně v roce 2015 poté, co si tento sport oblíbila při studiu dvou univerzit – v Arizoně a v San Diegu.

Fanoušci dobře vědí, že se mají vždy na co těšit. Během první vlny pandemie koronaviru trénovala doma, když putter umístila například i mezi své vnady a pak se snažila míček odehrát. Případně se experti pohoršovali, když se známá provokatérka svěřila, že někdy hraje golf bez kalhotek. Teď sice nic podobného nepředvedla, ale video na jejím instagramu stejně zhlédlo přes milion a čtvrt sledovatelů.

Reklama