Hlavní obsah

Johnson popírá vztah s Gulbis

Pro golf to má být pár snů, ale zřejmě je někde chyba. Týden poté, co se vyrojily zprávy o vztahu mezi Dustinem Johnsonem a Natalií Gulbis, hráč PGA Tour popřel, že by s hvězdou LPGA vůbec chodil.

Foto: Robert Galbraith, Reuters

Dustin Johnson

Článek

"Dva měsíce s nikým nechodím. Jsem sám," řekl Johnson agentuře AP prý proto, že je znaven spekulacemi o důvodu, proč se odhlásil ze Sony Open. Sám předtím řekl, že to bylo z rodinných důvodů.

Někteří měli za to, že čtyřnásobný vítěz PGA Tour odjel z Havaje proto, aby doma u přítelkyně napravil škody způsobené zprávami o novém vztahu.

Před týdnem při úvodním turnaji sezony na Maui se náhle objevila Gulbis, která dotazy o vztahu s Johnsonem neodmítla a odvětila: "Naše PR nechám na Dustinovi."

"Já a Natalie jsme strávili spolu nějaký čas, ale žádný vztah nemáme. To, co se píše v médiích, je komické," prohlásil nezvykle podrážděný Johnson.

S Gulbis má Johnson společného trenéra Butche Harmona a také s ní hrál ve stejném týmu na listopadovém turnaji Wendy's Three-Tour Challenge v Las Vegas.

"Můj život je hrát golf a můj soukromý život není nic, o čem bych chtěl mluvit," řekl 26letý Johnson, kterého měla opustit dlouholetá přítelkyně právě před dvěma měsíci.

Reklama