Hlavní obsah

Woodsové skončili v Orlandu sedmí, v hlavní roli byl Tigerův syn

Orlando

Sedmé místo obsadil někdejší dlouholetý golfový vládce Tiger Woods s jedenáctiletým synem Charliem v exhibičním turnaji rodinných dvojic v Orlandu, kde poutali největší pozornost. Charlie Woods byl nejmladším účastníkem v historii soutěže, ale ukázal, že po vítězi 15 majorů zdědil hodně z golfového nadání.

Foto: Phelan M. Ebenhack, ČTK/AP

Tiger Woods se svým synem Charliem na turnaji v Orlandu.

Článek

Dvoukolovou soutěž PNC Championship ovládli třetí hráč světa Justin Thomas s otcem Mikem, kteří přitom byli po prvním dnu na děleném šestém místě. Dnes se blýskli výkonem 57 ran a s celkovým skóre -25 zvítězili o jeden úder před Vijayem Singhem a jeho synem Qassem.

Woodsové, kteří byli po prvním kole šestí společně s dalšími šesti dvojicemi, zahráli po oba dny shodně 62 ran. Za vítězným párem zaostali o pět úderů.

"Jsem ohromně pyšný, jak to tady Charlie zvládl," uvedl po turnaji Tiger Woods. "V první řadě jsem táta. Ale je tady soutěžní duch, takže chceme s Charliem vyhrát. A taky být spolu, konkurenceschopní a opírat se jeden o druhého. Občas to trefil neuvěřitelně," chválil vítěz 82 turnajů na PGA Tour svého syna po prvním kole.

"To bylo poprvé, co hrál Tiger na turnaji a nebyl hlavní hvězdou," prohlásil irský golfista Pádraig Harrington, jenž obsadil se sedmnáctiletým synem Patrickem poslední 20. místo.

Turnaje se účastní s rodinným příslušníky jen golfisté, kteří vyhráli major nebo The Players Championship.

Reklama