Hlavní obsah

Pohled z Havaje: Byrd obhajuje, Woodland hledá

Sezóna PGA Tour 2012 startuje v pátek Turnajem šampionů na Havaji. Přinášíme aktuální informace z dění v Kapalua Resortu, kde se utká 28 loňských turnajových vítězů.

Foto: Charlie Krupa, ČTK/AP

Keegan Bradley

Článek

Gary Woodland má problém: musí si najít nového kouče. V úterý se dozvěděl, že po šesti letech s ním skončil Randy Smith. Woodland si to ovšem zavinil sám, protože předtím opustil agenturu Hambric Sports Management, kde ho zastupoval Smithův syn Blake, a vydal se vstříc Excel Sports Management. "Své rozhodnutí Randy cítil jako nejlepší v zájmu své rodiny," řekl bomber Woodland, který loni pod vedením Smithe vyhrál Transitions Championship.

Keegan Bradley, vítěz PGA Championship a loňský Nováček roku, nechápe vzrušené diskuse kolem dlouhého putteru, s nímž sám zažil skvělou sezonu a stal se prvním vítězem majoru v historii s prodlouženou holí. "Nerozumím tomu, proč někdo chce, aby byly dlouhé puttery zakázány," řekl Bradley. "Není to automatický lék a nějaký zázrak. Viděl jsem chlapíky, kteří si vzali dlouhý putter a vypadali, jako by nikdy předtím golf nehráli."

Reklama