Hlavní obsah

McIlroy se rozešel s Carolinou Wozniackou, hlásí z Irska

A je po všem! Rory McIlroy prý ukončil vztah s tenistkou Carolinou Wozniacki. Napsal to deník Irish Independent s odvoláním na známé slavné dvojice. Ano, je po všem. Bylo to pro oba těžké, ale bude to tak pro ně do budoucna lepší,“ citoval své zdroje list. Deník dále poznamenal, že pro někdejší tenisovou jedničku bylo těžké McIlroyovo rozhodnutí skousnout a oplakala ho.

Caroline Wozniacká.

Článek

Podle zprávy v irském deníku byla pro McIlroye poslední kapkou fotografie, kterou uveřejnila Wozniacká na svém twitterovém účtu. Je na ní McIlroy v hlubokém spánku s otevřenou pusou. Dánská hráčka to doprovodila vtípkem o jetlagu, ovšem McIlroye tím příliš nepobavila. Namísto toho ho rozladila představa, že se na jeho účet směje 550 tisíc fanoušků, kteří sledují tenistku na Twitteru.

"Roryho to hodně naštvalo a třeba i Serena Williamsová k tomu poznamenala, že to bylo od Caroliny ošklivé. Byť to samozřejmě myslela v žertu," řekl irskému listu jeden ze zdrojů. Pár dní po uveřejnění fotografie McIlroy vztah údajně ukončil.

Podle přátel obou sportovců bylo pro Wozniackou těžké uvěřit, že je po všem. "Byl to hodně slzavý rozchod. Stále má společnou fotku z lepších časů na svých profilech na sociálních sítích. Ale ti dva už nejsou pár," ocitoval dalšího z přátel Irish Independent. "Rory si cení společných chvil, ale cítí, že je čas posunout se dál. A Carolině přeje jen to dobré," doplnil.

Není to ale poprvé, co se mluví o tom, že se pár přezdívaný "Wozzilroy" rozešel. V srpnu odmítl McIlroy spekulace o tom, že jejich vztah skončil, když právě na Twitteru zpochybnil zdroje citované v tehdejších zprávách.

Podobné zprávy se však v poslední době vynořovaly s železnou pravidelností. Často se totiž spekulovalo, co stojí za zhoršenými výsledky McIlroye v letošním roce na golfových kolbištích. Zda je to změna náčiní na začátku sezóny nebo právě vztah s blonďatou tenistkou.

Severní Ir se ve světovém žebříčku propadl z první na šestou příčku, nevyhrál ani jeden turnaj a často jen s obtížemi procházel cutem. Oproti loňsku, kdy ovládl série na obou březích Atlantiku, to byl propastný rozdíl. Teď tak asi bude možnost zjistit, zda mu ruce opravdu svazovala láska...

Reklama

Související témata: