Hlavní obsah

Bývalého vítěze golfového US Open Glovera napadla manželka

Po nevydařeném třetím kole na prestižním turnaji The Players Championship napadla v sobotu golfistu Lucase Glovera jeho manželka Krista. Matka dvou Gloverových dětí byla pod vlivem alkoholu a skončila na policejní stanici s obviněním z domácího násilí a odporu při zatýkání.

Foto: Jasen Vinlove, Reuters

Ilustrační snímek.

Článek

Policii zavolali podle všeho sousedé kvůli rušení klidu. Glover vypověděl, že pokaždé, když zahraje špatné kolo, se s ním manželka začne hádat. "Říká mu, že je loser a že by se měl raději vzpamatovat, nebo ho s dětmi opustí a už nikdy je neuvidí," uvádí se v policejní zprávě. Vítěz US Open z roku 2009 zahrál sobotní kolo na 78 ran a turnaj pro něj skončil.

Manželku, jež podle jeho slov celý den popíjela, se snažil Glover bránit. I když měl na pravé ruce čerstvou modřinu, tvrdil, že pouze chtěl od sebe odtrhnout svou ženu a svou matku, jež s nimi v pronajatém domě bydlela. Krista Gloverová policistům tvrdila, že ji tchyně napadla, sama však neměla žádné zranění, zato Gloverova matka měla na oblečení krev.

Manželka aktuálně 104. golfisty světového žebříčku navíc kladla při zatýkání výrazný odpor, kopala do policejního auta a policistům nadávala a vyhrožovala. Později byla propuštěna na kauci 2500 dolarů.

Reklama