Hlavní obsah

Ledecká je zase na horách. Má vůbec někdy sněhu dost?

Praha

Kdekdo by čekal, že česká olympijská vítězka Ester Ledecká zvolí po náročné sezoně relax u moře. To by se ale pletl. Česká snowboardistka a lyžařka si v současné době užívá ve francouzských Alpách a jak jinak, opět na sněhu.

Foto: Christian Hartmann, Reuters

Ester Ledecká na trati sjezdu SP v Soldeu (ilustrační foto).

Článek

O Ester Ledecké se ví, že sníh miluje. A na svém Facebooku to nyní znovu potvrdila, když zveřejnila fotografie, na kterých nadšeně stojí u hordy sněhu. „Takto se asi chová většina lidí, co vidí poprvé sníh. Já takhle vyšiluju pokaždý, když se k němu přiblížím," napsala na sociální síti.

Jak vidno, sněhu nejspíš nemá Ledecká ani po celé sezoně dost. Talent má ale Češka kromě snowboardingu a lyžování i pro jiné než zimní sporty. Již delší dobu se ví, že provozuje windsurfing a nedávno se na svém Facebooku pochlubila i kyticí papírových růží, kterou si podle všeho sama vystřelila. Ani se střelbou na tom tedy nejspíš není vůbec špatně.

Už po jejím vítězství na olympiádě, kde získala zlatou medaili hned ve dvou různých sportech, zaúřadovala lidská kreativita a o její všestrannosti kolovalo mnoho fanouškovských vtipů. Na sociálních sítích tak třeba českou sportovkyni zařadili do první formace národního hokejového týmu.

Reklama

Související témata: