Hlavní obsah

Ledecká s břichem pevným jako skála si našla mazlíka, Samkovou žrala havěť

Léto zimních šampionek je zdá se plné zábavy. Větrné poryvy obšťastnily Ester Ledeckou v Řecku, kde si užívala - jak jinak - na prkně. Eva Samková rovněž vyrazila za nevšedními zážitky.

Foto: Ivana Roháčková

Ester Ledecká

Článek

Mořské vlny a vítr udělaly z Ester šťastnou rekreantku. Nebo to snad bude nová sportovní volba pro dvojnásobnou olympijskou šampionku?

Léto ji každopádně přimělo k tomu, aby ukázala to, co na svazích vidět není. Třeba vypracované svaly. „Pevná jako skála," napsala výstižně v komentáři ke snímku vlastní vysportované postavy z kamenité pláže.

A opět se také ukázala jako milovnice zvířat. Nejen v Chile při tréninku na lyžích či snowboardu si tradičně nachází psí kamarády, ale tentokrát se přímo v jejích rukou ocitl malý kočičí mazlík.

Se zvířecím doprovodem se nechala zvěčnit i snowboardkrosařka Samková. „Lážo plážo koupážo psážo," vtipkovala pod fotkou s hafany.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Lážo plážo koupážo psážo!💙 #doma 📸@honorczsk #HONOR20 #HONOR20series #selfiecamera32MP

Příspěvek sdílený Eva Samková - Samčízant (@eva_samkova),Srp 8, 2019 v 11:27 PDT

Ale během léta narazila i poněkud nevábnější zážitek, o který se také rozdělila se svými fanoušky. „Můj výraz odpovídá havěti, která si na mě pochutnává," napsala v komentáři z výletu kamsi na Ostrovy

Ale pak už si našla to správné pohodlí a relax.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Velice vážná pohoda💙 love it! @designliv

Příspěvek sdílený Eva Samková - Samčízant (@eva_samkova),Srp 13, 2019 v 12:48 PDT

Reklama

Související témata: