Hlavní obsah

Olympijská vítězka Goggiaová měla autonehodu

Stojí při ní snad všichni svatí! O italské lyžařce Sofii Goggiaové to platí stoprocentně. Olympijská vítězka ve sjezdu se zapletla do řetězové havárie na dálnici poblíž Desenzana, z nehody však naštěstí vyvázla bez zranění. Není to poprvé, kdy hvězda bílých svahů ztratila za volantem kontrolu nad svým vozem...

Foto: Sport.cz

Italská lyžařka Sofia Goggiaová měla znovu štěstí v neštěstí.

Článek

V dubnu letošního roku obletěla svět zpráva o jejím kuriózním incidentu, k němuž došlo v zimním středisku v Sestriére. Goggiaová byla nucena na zasněžené a znečištěné silnici prudce šlápnout na brzdu poté, co před ní jedoucí vůz náhle zastavil. Aby zabránila srážce, strhla volant a její Audi po smyku sjelo ze stráně.

Shodou okolností však stál pod strání zaparkovaný transportér, na jehož střeše stříbrná medailistka ze super-G na letošním MS v Are neomylně „zaparkovala."

Brzy sedmadvacetiletá rodačka z Bergama má na svém kontě šest triumfů v SP, ten poslední zatím získala letos v únoru ve sjezdu v Crans Montaně. Nová sezona Světového poháru, který začal 27. října obřím slalomem v Söldenu, pokračuje 23. listopadu slalomem ve finském Levi.

Reklama