Hlavní obsah

Citlivý mikrofon nemilosrdně odhaloval! Co Ledecké uklouzlo?

Crans Montana

Parádní jízda, pád, emoce, dřina na kopci, cesta do nemocnice. Možná i větší strach než jindy. To vše zažívala Ester Ledecká během série závodů SP v Crans Montaně, kde si připsala druhé místo v pátečním sjezdu. O další vydařené lyžařské výsledky zimní obojživelnici připravil sobotní drsný pád na téže trati.

Foto: Marco Tacca, ČTK/AP

Česká lyžařka Ester Ledecká v cílovém prostoru krátce po pádu ve sjezdu Světového poháru ve švýcarské Crans Montaně.

Článek

Česká závodnice znovu přitáhla maximální pozornost. Výsledkem, pádem. Ale i proto, že fandům zásluhou citlivých mikrofonů neuniknou v současnosti ani ta nejniternější vyjádření lyžařů. Možná o to více, když v této sezoně nejsou přítomni fandící diváci.

V křesle pro vedoucí závodnici se Ledecká v pátek přes solidní jízdu do vysílačky sama kárala, že se ´před rovinkou rozbalila´, tedy pokazila ideální sjezdařský postoj.

Svůj hněv projevovala i přímo na trati, odkud je při závodech slyšet prakticky každé vzdychnutí, ale je též patrné, jak je sjezdové lyžování fyzicky náročný sport.

Při chybách a chybičkách dochází i na vulgární projevy, jak potvrzuje video. „... pí ...," zanadávala si možná nečekaně pěkně zostra česká hvězda poté, co vnímala nedostatek. Stala se hitem internetu. To ale netušila, že v sobotu přijde mnohem větší kiks. A zranění v obličeji, které ji naštěstí nepřipravilo a nepřipraví o další starty v sezoně.

„Ještě pár dní se radši budu fotit jen zezadu," napsala na sítě vtipnou glosičku.

Reklama

Související témata: