Hlavní obsah

Americká superstar už není sama. Shiffrinová sbalila svalnatého sjezdaře

Aspen

Lyžařská hvězda Mikaela Shiffrinová má opět důvod se smát. Po tragickém úmrtí svého otce loni v únoru na tom nebyla psychicky dobře, nyní už je zase šťastná. Může za to pohledný norský sjezdař Aleksander Aamodte Kilde. Pár vztah potvrdil na sociálních sítích a ukázal, jak spolu dře na pláži.

Foto: Instagram/mikaelashiffrin

Americká lyžařka Mikaela Shiffrinová

Článek

Dva profesionální sportovci a klidná relaxační dovolená – tato kombinace v případě americké lyžařky Mikaely Shiffrinové a norského sjezdaře Aleksandera Aamodta Kildeho rozhodně neplatí. Nový lyžařský super pár se už tvrdě připravuje na novou sezonu.

Lyžař Kilde není žádné ořezávátko. V roce 2020 získal ve Světovém poháru Velký křišťálový glóbus za celkové hodnocení. Shiffrinová toto ocenění získala už třikrát, nicméně ani jednomu se loňská sezona úplně nevydařila. Nor bojoval se zraněním kolene a lyžařka v celkové klasifikaci Světového poháru skončila až čtvrtá.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Mikaela Shiffrin ⛷💨 (@mikaelashiffrin)

Pár se svým vztahem pochlubil na Instagramu. „Ano, jsme pár. Je to celkem čerstvé, ale vlastně se známe už šest let. Začali jsme se víc bavit a teď jsme šťastní," potvrdil lyžař webu vg.no. Mezi gratulanty na sociálních sítích nechyběly hvězdy jako biatlonistka Tiril Eckhoffová nebo kolegyně Shiffrinové Lindsey Vonnová.

Reklama