Hlavní obsah

Ledecká vydělává na olympiádě. Bohatne každým slovem, i když se občas sama neuhlídá

Praha

Místo obvyklých mikrofonů měla Ester Ledecká na předsezonní tiskové konferenci před sebou na stole šedý plechový kyblík s nápisem „Zakázané slovo“ a částkou deset euro. Jak rychle se nezvyklá pokladnička plní a co je oním zapovězeným výrazem? Podívejte se v následujícím videu.

Tiskovka se jí prodraží. Ester Ledecká si nedala pozor a několikrát použila zakázané slovo Video: Sport.cz

 
Článek

Není to v týmu Ledecké žádná novinka. Už před čtyřmi lety před hrami v Pchjongčchangu vyhlásila obdobné pravidlo. Olympiáda byl zkrátka korejský přáteláček. Šlo částečně o legraci, ale také o snížení tlaku, který s blížícím se sportovním svátkem přichází. Nakonec nastřádala 500 euro. Kde skončily? „Vzala jsem si je já,“ s úsměvem pravila Ledecká.

Ostatně sama patřila mezi přispívatele, i při tiskové konferenci na prahu sezony s vrcholem v podobě zimních olympijských her v Pekingu se párkrát neuhlídala. „I já jsem do toho začleněná, abych také nepanikařila a dělala si svoji pohodičku a bublinu,“ vysvětlovala.

V přípravě jsem se zaměřila na zadek, mám ho hrozně malej, překvapila Ester Ledecká

<a href="http://www.sport.cz/">Sport.cz</a>

„Ze začátku nejvíc přispíval asi Tomáš (lyžařský trenér Bank), a hodně novináři,“ vypočítávala správkyně kasy Ledecká. Do startu „čínského přáteláčku“ zbývají necelé čtyři měsíce, tak se dá očekávat, že plechový kyblík se ještě zaplní.

Reklama

Související témata: