Hlavní obsah

VIDEO: Pecka Soukalové na konci báječné sezóny. Okořenily ji kalhotky, zapomenuté lyže, medaile a také splněný slib

Oslo

Předvedla toho v sezóně hodně. Velké medailové příběhy okořeněné legráckami kolem kalhotek či zapomenutých lyží uzavřela biatlonistka Gabriela Soukalová na Holmenkollenu ve finále Světového poháru. A nakonec splnila i jeden slib.

Gabriela Soukalová zpívá

 
Článek

Zapěla na veřejnosti při vyhlášení výsledků SP, kde převzala pohár za triumf ve vytrvalostních závodech. Nezpívá často, ale zjevně ráda. Její pěvecké pokusy z minulosti jsou dobře známé. S mikrofonem překvapila na závěr loňského MS v Novém Městě na Moravě, před tribunami převedla v plné parádě skladbu Don´t Speak od No Doubt.

Vystoupila třeba i na vyhlášení nejlepších českých biatlonistů, občas s mikrofonem předstoupila i před užší okruh posluchačů.

V olympijské sezóně dotazy na zpěv odrážela s tím, že se publikum dočká, až bude více času. Ještě má jet mistrovství republiky, ale jinak malorážku i lyže už dává stranou. Rozloučení se sezónou proběhne dozajista několikrát. První bylo na programu v Norsku. I s peckou v podobě zpěvu.

Bylo to před biatlonovým publikem, ale zaběry z generálky se dostaly na světlo světa. S kolegy Jeanem Guillaumem Beatrixem, Lowellem Baileym a Larisou Nedbajevovou si úspěšně troufla na dávný hit Venus.

Uspěla by Gabriela Soukalová v některé z televizních soutěží pro začínající zpěváky?
Ano
92,1 %
Ne
7,9 %
Celkem hlasovalo 39029 čtenářů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články