Hlavní obsah

Malý trenér baseballistů řádil a spílal rozhodčímu. Ten ho vykázal ze hřiště

Kalamazoo/Praha

Vztekle házel pálkami, na sudího kopl antuku, a musel proto opustit hřiště. Vtipnou scénku předvedl šestiletý trenér baseballového univerzitního týmu Kalamazoo Growlers během letní Northwoods League v americkém státě Michigan. Za své hrubé počínání byl malý klučina k pobavení všech diváků vyloučen.

Malý trenér baseballistů zuřil na hřišti.Video: sntv

 
Článek

Fanoušci baseballového týmu Growlers jsou na podobné eskapády zvyklí. Obávaný kouč Drake totiž drží rekord v počtu vyloučení ze hry. Skutečný trenér v tuto chvíli na zápasech svých svěřenců být nemůže, a proto ho nyní zastupuje jeho malý asistent. Evidentně tak činí se vším všudy.

Humornou scénku s malým rozhněvaným trenérem předvedli baseballisté z městečka Kalamazoo už minulý týden. Klučina si tehdy šel během zápasu něco vyříkávat s obranou svého týmu během směny. Video se v Americe stalo nesmírně populárním, a tak se nyní zástupci Growlers rozhodli zajít ještě dál.

Nejnovější představení s rozhněvaným koučem „trpaslíkem" vyvrcholilo až v hádku s rozhodčím, který následně malého chlapce vykázal ze hřiště. Diváci se skvěle bavili. Výrazy na tvářích hráčů soupeřova týmu dávaly tušit, že je výstřelek už tolik netěšil.

Reklama

Související témata: