Hlavní obsah

Basketbalisté San Antonia vyhráli pošesté za sebou

NEW YORK

Basketbalisté San Antonia vyhráli šesté utkání NBA za sebou a nechávají zapomenout na špatný start do sezóny. V nedělním zápasu porazili 109:104 nejslabší celek soutěže Oklahomu, která má na kontě stále jen dvě výhry.

Článek

Nejlepší tým posledních let vedl v poločase už o 26 bodů, poté ale nechal hosty téměř vyrovnat. Minutu před koncem byl rozdíl ve skóre pouze dvoubodový, a to především zásluhou dvojice Jeff Green, Kevin Durant, která dala více než polovinu bodů Oklahomy.

"To je vždycky ten nejhorší dárek, který může tým dostat. Tohle je NBA, kde máte na útok 24 sekund. Velmi zřídka to pak zůstane tak, jak je, a je jedno, proti komu zrovna hrajete," komentoval výrazný náskok svého týmu kouč Spurs Gregg Popovich.

Pozici nejlepšího týmu Západní konference si udržují Los Angeles Lakers, kteří zdolali Minnesotu 98:86. Kromě výsledku však své fanoušky příliš nepotěšili, neboť byli v mnoha ohledech horším týmem: často ztráceli míče, špatně doskakovali a jen slabá střelba hostů je držela ve vedení.

"Naše ofenziva byla příliš statická. Rychlost a provedení nebyly takové, jaké bych si představoval," komentoval duel trenér Lakers Phil Jackson.

NBA:
Toronto - New Orleans 91:99, LA Lakers - Minnesota 98:86, San Antonio - Oklahoma City 109:104, Memphis - Miami 102:86.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články