Hlavní obsah

Brno po výhře nad Karlovarskem nestačilo na Jihostroj

Praha

Ani ne 24 hodin po cenné výhře nad Karlovarskem (3:2) nestačili brněnští volejbalisté na Jihostroj. V hale Českých Budějovic prohráli 0:3 a domácí tým bez porážky vede neúplnou tabulku.

Foto: Lvi Praha

Osmatřicetiletý volejbalový blokař Jiří Král, který působil v Itálii, Řecku, Turecku a ve Francii.

Článek

"Vůbec jsme se nedostali ke své hře. Pořád jsem si myslel, že to zvrátíme. Pokud nebudeme proti Budějovicím dávat podání a hrát pestrou hru, tak nemáme šanci," řekl brněnský kouč Ondřej Marek, jehož týmu po páteční pětisetové bitvě s Karlovarskem v závěru chyběly síly.

Jihočeši se po dlouhé pauze kvůli koronaviru představí znovu již v neděli, kdy hostí Beskydy. Ty dnes po dvou a půl hodinách udolaly druhé Ústí nad Labem. Prestižní byl duel pro kouče domácích Jakuba Salona, neboť k týmu z Frýdku-Místku přišel po minulé sezoně právě z Ústí.

Ani na sedmý pokus se nedočkala výhry Příbram. I když vedla ve Zlíně 2:0 na sety, odvezla si jen bod. Pražští Lvi zdolali ve třech setech Ostravu a prodloužili její černou sérii na čtyři zápasy.

Jedenácté kolo bude pokračovat v pondělí televizním duelem Liberec - Karlovarsko a zakončí ho až v prosinci Kladno s Odolenou Vodou, neboť kladenský tým má hráče s covidem-19.

UNIQA extraliga volejbalistů - 11. kolo:
Zlín - Příbram 3:2 (-20, -23, 23, 17, 10)
České Budějovice - Brno 3:0 (19, 14, 16)
Lvi Praha - Ostrava 3:0 (21, 19, 22)
Beskydy - Ústí nad Labem 3:2 (22, -23, -25, 10, 19)

Reklama