Hlavní obsah

VIDEO: Házenkářky Mostu v sexy tričkách trénují u obrovského rypadla

PRAHA

I měsíční krajina hnědouhelné pánve v severních Čechách může mít svůj půvab. Ovšem jen pokud ji zkrášlí pohledné české sportovkyně. Ve svém propagačním videu o tom fanoušky přesvěčily házenkářky týmu DHK Baník Most, které se oblékly do pracovních obleků a na hlavy nasadily ochranné helmy. Ale nebojte, dlouho to tak nezůstalo, dámy rychle nevzhledné svršky odhodily a předvedly své ženské křivky.

Foto: www.dhk-banikmost.cz

Házenkářky DHK Baník Most

Článek

Hodně nezvyklé místo pro trénink. Všude okolo spoušť po těžbě uhlí a monumentální stroje na dohled, místo branky tentokrát posloužila lžíce bagru. Do něj usedla pivotka Irena Tomášková, spojka Hana Martinková si dokonce zkusila řídit obrovské rypadlo, a křídlo Martina Vysloužilová si zase vyzkoušela práci se sbíječkou.

To však netrvá dlouho, všechny dámy rychle odhodí pracovní oděv a předvedou se v sexy bílých tílkách. Bleskově se přezují do sportovní obuvi a za obdivu místních dělníků se házenkářky, přezdívané Černí andělé, pouštějí do tréninku.

V házenkářské interlize se zatím Most drží uprostřed tabulky, když naposledy porazily slovenskou Sereď 36:27. Po čtyřech zápasech mají na kontě dvě výhry a stejný počet porážek.

Reklama

Související témata: