Hlavní obsah

Rice těsně před koncem zlomil Dallasu vaz

NEW YORK

Dva velcí hráči se vrátili do sestav svých týmů v zápase Los Angeles Clippers s Dallasem. Více než návrat Dirka Nowitzkého do kádru Dallasu se ale vyplatil comeback Glena Rice z Los Angeles. Rice těsně před koncem vstřelil vítězný koš utkání, ve kterém Clippers vyhráli 100:99. Jiří Welsch přispěl k vítězství Bostonu nad Seattlem 17 body.

Článek

Glen Rice se do sestavy Clippers vrátil po pěti zápasech, které musel vynechat kvůli zranění kolene, ale lepší návrat si nemohl přát. "Cítím se skvěle. Jako střelec musíte být připraven dávat důležité koše a dnes se mi to náramně povedlo," zářil po utkání štěstím.

Jiří Welsch nasbíral za Boston 17 bodů, když jeho tým porazil Seattle 126:112. Za svým osobním střeleckým rekordem z neděle tak zaostal jen o dva body. Nejlepšími hráči Bostonu byli Paul Pierce (36 bodů) a Mike James (24). Welschova bilance v NBA: 21 zápasů, 120 bodů, 52 doskoků, a 46 přihrávek.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.