Hlavní obsah

Volejbalistky Prostějova získaly podesáté Český pohár

Brno

Volejbalistky Prostějova získaly podesáté Český pohár. Ve finále v Brně porazily bez větších problémů obhájkyně loňského prvenství z Olomouce 3:1. Svěřenkyně trenéra Miroslava Čady své soupeřky s výjimkou třetího setu přehrály větším útočným důrazem a tlakem na podání.

Foto: Igor Zehl, ČTK

Olomoucká volejbalistka Monika Dediková zakončuje akci ve finále poháru proti bránícím prostějovským hráčkám Gabriele Kozmikové a Andree Kossányiové.

Článek
Fotogalerie

"Od začátku zápasu jsme dnes hráli ve veliké formě. Nepochyboval jsem ani chvíli o tom, že bychom tento zápas nezvládli. Z naší strany byla ve výkonu maximální energie a koncentrace," uvedl po utkání Čada, který byl u všech deseti pohárových úspěchů Prostějova.

Volejbalistky Olomouce se po nevýrazném úvodu herně zvedly až ve třetím dějství, kdy zlepšily obranu na síti. "Prostějov jsme v této části zápasu zatlačily servisem, dobře jsme přihrávaly a riskovaly v útoku i na podání. Kdybychom tak hrály po celou dobu, tak mohl být výsledek jiný," posteskla si kapitánka Olomouce Katarína Dudová.

Ve čtvrtém setu však volejbalistky Prostějova opět zpřesnily hru a soupeřkám už nedaly nejmenší naději na zvrat.

Finále Českého poháru volejbalistek v Brně
VK Prostějov - UP Olomouc 3:1 (12, 18, -20, 18)

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články