Hlavní obsah

Satoranský se v lednu ukáže s Washingtonem v Londýně

Londýn

Basketbalisté Washingtonu Wizards s českým reprezentantem Tomášem Satoranským se 17. ledna představí v Evropě. Zavítají totiž do Londýna, kde se v rámci každoroční propagační akce NBA utkají s newyorskými Knicks. Půjde o soutěžní zápas základní části zámořské ligy. Hrát se bude v londýnské O2 Areně.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Basketbalista Tomáš Satoranský na tiskové konferenci po sezóně v americké NBA, kde hraje za tým Washington Wizards.

Článek

NBA každoročně pořádá v Londýně jedno utkání v sezoně, loni to byl duel Bostonu s Philadelphií. Tentokrát bude zápas atraktivní i pro české fanoušky, kteří budou mít možnost vidět aktuálně jediného Čecha v NBA, aniž by museli cestovat přes oceán. Satoranský působí v kádru Wizards dva roky a má platnou smlouvu i na příští ročník. Zatímco Knicks už v Londýně hráli dvakrát, Washington bude mít premiéru.

"Jsme nadšeni z možnosti odehrát náš zápas v Londýně a být ambasadory naší hry. Moc se na to těšíme," uvedl majitel washingtonského klubu Ted Leonsis.

Prodej vstupenek má odstartovat v průběhu podzimu, přesné datum zatím nebylo oznámeno. Fanoušci mohou sledovat informace na webu www.NBA.com/London, kde po registraci dostanou informace o vstupenkách s předstihem.

Reklama