Hlavní obsah

Snad nám pomůže, že se ochladí, řekla po porážce s Polkami Hoidarová Kolocová

Jiří TomaškovičSport.czPrávo

Vstup do ostravského turnaje v plážovém volejbale české dvojici Kristýna Hoidarová Kolocová a Michala Kvapilová nevyšel. Po porážce s polskou dvojicí Kolosinská a Kociolková budou dnes hrát o udržení v turnaji. „Nic nekončí, musíme zabojovat. Pořád je šance hrát až do neděle. Musíme se z toho vyspat a zahrát lépe. Může to být už jenom lepší,“ řekla Kristýna Hoidarová Kolocová.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Kristýna Hoidarová Kolocová (na snímku) na turnaji ve Vítkovicích

Článek

Třikrát v řadě jste Polky porazily, proč to nevyšlo v Ostravě?

Vstup do turnaje se nám nepovedl podle představ, nehrálo se nám úplně dobře, nepředvedly jsme svůj výkon. A neřekla bych, že ani průměrný, spíš podprůměrný. Ačkoliv to stačilo na vyrovnaný zápas, tak si myslím, že kdybychom hrály trochu líp, tak bychom tento zápas měly vyhrát. Mrzí nás to.

Překvapily vás Polky něčím?

Nepřekvapily vůbec ničím, dobře je známe a víme, co na ně hrát. Byly jsme na ně připravené a tušily jsme, co ony budou hrát na nás. Myslím, že taktika byla zvládnutá, ale realizace byla trošku horší.

Nebyly jste doma přemotivované?

Samozřejmě, domácí prostředí může hrát roli. Člověk chce doma ukázat, že je skvělý, že to umí. Na druhou stranu si nepřipouštíme, že by nás domácí prostředí mělo ovlivňovat. Podvědomě tam něco určitě je, ale nemyslím si, že bychom byly nějak extra přemotivované nebo z toho nespaly. Nastoupily jsme vcelku normálně, jako kdekoliv jinde. Nemám pocit, že bychom byly nějak supr nervózní.

Třikrát jste je porazily, nevěřily jste si podvědomě až moc?

Na téhle úrovni to není s nikým zadarmo. Nepodcenily jsme je, dobře to víme.

V pátek hrajete o udržení v turnaji proti Lotyšskému páru Kravčenoková, Graudinaová. Je to komplikace?

Musíme se na ten zítřejší zápas připravit lépe. Je to boj vlastně o přežití, takže do toho dáme všechno, abychom vyhrály.

Dnes bylo velké horko, v pátek má být chladno. Jak tohle může ovlivnit váš výkon?

Jedině pozitivně, protože v horku nám to nešlo, tak snad nám to půjde v zimě.

Reklama

Související témata: