Hlavní obsah

Vyšpulené zadečky přitáhly miliony. Na olympiádu, žádají nadšení fanoušci

Po turnaji ve fackování, v němž triumfoval ruský obr Vasilij Kamockij, se konal v Moskvě další bizarní šampionát – v pleskání dívek po hýždích. A vzbudil ohromný zájem. Video na YouTube viděly už více než dva miliony lidí a někteří nadšení fanoušci dokonce žádají do budoucna zařadit tento sport do programu olympijských her!

Bizarní ruský šampionát

 
Článek

Pravidla soutěže jsou jednoduchá. Která z dívek uštědří dlaní tak silný úder, že soupeřka ztratí stabilitu a udělá krok vpřed, vyhrává.

Některé účastnice jako například Anastasia Zolotová přišly na pódium v kožených legínách, aby byl „sportovně-umělecký zážitek" ještě efektnější.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

57 дней до лета😱 ⠀ Ловите короткую функциональную треню #sportnastya_training 💪🏾 очень повышает выносливость, а жопка станет более упругой на 2-3 занятие😉 ⠀ ▪️Делаем 4-5 кругов, смотрим по состоянию •приседания с прыжком х20 •махи на четвереньках по х15 на каждую ногу •тяга горизонтальная х20 •махи с резинкой х20 •наклоны в стороны на пресс х15 каждая сторона •бег на месте 30сек ⠀ Сохраняйте, лайкайте , комментируйте, в общем, поднимайте мне активность и ничего вам за это не будет😂 Отличного всем настроения)))) ⠀ #57днейдолета#долетаосталось#thailand#asia#train#video#bikini#vinevideo#moodoftheday#mood#phuket#booty#beauty#gym#bb#rakamakafit

Příspěvek sdílený Я Настя Золотая 👋🏼 (@sportnastya),Dub 4, 2019 v 1:33 PDT

Především mužské fanoušky pochopitelně pohled na soupeřící dívky nažhavil, o čemž svědčí i komentáře v diskusích na sociálních sítích. „To je sport pro příští olympiády," píší někteří. Další se přidávají: „A ještě by to chtělo zpomalené záběry kamery při úderu na zadeček."

Ne všem se ale tento druh tortury zamlouvá. „Tohle má být sport? Spíš příležitost, jak na sebe strhnout pozornost," tvrdí odpůrci.

Reklama

Související témata: