Hlavní obsah

Splněný sen se proměnil v tragédii

Toulouse/Praha

Splněný sen se proměnil v tragédii. Dvacetiletý talent Archie Bruce se dočkal a dostal šanci zahrát si za anglický klub Batley Bulldogs soutěžní zápas v profesionální lize RLFC. Druhý den po utkání však přišel šok, mladý ragbista byl totiž nalezen mrtvý ve svém hotelovém pokoji ve francouzském Toulouse, kde se zápas hrál.

Foto: Sport.cz

Splněný sen se proměnil v tragédii. Dvacetiletý ragbista Archie Bruce zemřel den po debutu v dresu Batley Bulldogs v soutěži RLFC.

Článek

Tým Bulldogs prohrál zápas 0:46, víc jej však pochopitelně bolela nečekaná ztráta mladého hráče. Příčina jeho smrti zatím nebyla objasněna. „Všichni v Batley Bulldogs jsou zdrcení a smutní ze smrti našeho mladého hráče Archieho Bruce, který byl nalezen brzy ráno mrtvý ve svém hotelovém pokoji poté, co o den dřív debutoval v našem týmu proti Toulouse," uvedl předseda klubu Kevin Nicholas s tím, že o tragické události neprodleně informoval rodinu hráče.

"Batley Bulldogs i celá RLFC vyjadřují soustrast celé rodině. Tým odkládá návrat do Velké Británie a bude nápomocen při vyšetřování francouzských úřadů. Zároveň chci všechny požádat, aby bylo respektováno přání rodiny o soukromí v této těžké chvíli," uvádí se v prohlášení šéfa anglického klubu.

Reklama