Hlavní obsah

Baseballisté Tampy předvedli fantastický závěr a vyrovnali finále MLB!

To byl zápas jako hrom! Baseballisté Tampy prohrávali s Los Angeles Dodgers před dohrávkou poslední směny o bod a už se zdálo, že Dodgers výhru nepustí, ale opak byl pravdou. Po odpalu Bretta Phillipse udělali Dodgers dvě chyby v poli a Kevin Kiermaier a Randy Arozarena dvěma body rozhodli. Zvítězili 8:7 a srovnali stav série 2:2.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Divoký závěr zápasu baseballistů Tampy s Los AngelesVideo: sntv

 
Článek
Fotogalerie

Vítězný doběh byl dost bláznivý. Arozarena mezi třetí a domácí metou v přemíře snahy upadl a Dodgers mezitím už přihodili míč na chytače Willa Smithe, takže se Kubánec začal vracet na třetí metu. Smith ale míč upustil, proto se Arozarena znovu rozběhl k domácí metě a skluzem po břiše získal vítězný bod Rays.

"Chtěl jsem se alespoň vrátit na trojku, ale nakonec jsem doběhl domů. Jsem nadšený," radoval se Arozarena, který ve čtvrté směně homerunem zaznamenal první bod Rays. Byl to už jeho devátý homerun v play off a je novým rekordmanem.

"Zase jsme ukázali, jak jsme skvělý tým. Hrajeme jeden pro druhého a to z nás dělá velký tým. Všichni toužíme po výhře a společně pro ni jdeme," řekl Phillips a ke koncovce dodal: "Neuvěřitelné. Baseball je prostě zábavný."

Dodgers po pěti směnách vedli 3:2 a jejich útok táhli Cory Seager a Justin Turner: oba dali homerun a měli po čtyřech odpalech. Rays ale odpálili homerunů více, za plot míč poslali i Hunter Renfroe, Brandon Lowe a Kiermaier.

"Hodně to bolí. Musíme to ale skousnout a otočit list. Věřím, že jsme odolní a zvládneme to," řekl manažer Los Angeles Dave Roberts. V pátém utkání znovu spoléhá na hvězdného nadhazovače Claytona Kershawa.

Světová série, finále baseballové MLB v Arlingtonu (USA) - 4. zápas:
Tampa Bay Rays - Los Angeles Dodgers 8:7 (stav série 2:2).

Reklama

Související témata: