Hlavní obsah

Diskuze na Sport.cz mění svou podobu. Seznamte se s novými funkcemi

Praha
Aktualizováno

Snadné přihlášení, přehlednost na počítači i v mobilu a také možnost větší interakce, hodnocení či filtrování. To jsou hlavní důvody, proč jsme se na webu Sport.cz rozhodli připravit novou podobu čtenářských diskuzí. Od dneška je můžete vyzkoušet u našich článků a online reportáží.

Foto: Profimedia.cz

Čtenářské diskuze na Sport.cz oblékají nový kabát.

Článek

V případě, že budete chtít reagovat na některý z našich článků, stačí být nově pouze přihlášený seznamáckým účtem. Při prvním vstupu do nového diskuzního fóra projdete jednoduchou registrací. Budeme od vás potřebovat zadat reálné jméno a příjmení a ověřit vaše telefonní číslo. V profilu vašeho seznamáckého účtu si také budete moci nastavit fotografii nebo logo.

Foto: Sport.cz

Pro to, abyste mohli začít na Sport.cz diskutovat, postačí seznamácký e-mail, vyplněné jméno a příjmení a ověřené telefonní číslo.

Pro přihlášené uživatele nabízíme nové způsoby, jak přispívat a reagovat. Komentáře ostatních diskutujících můžete rychle ohodnotit prostřednictvím tzv. emotikonů. Pokud budete chtít reagovat na příspěvek jiného čtenáře, zvolíte jednoduše "odpovědět". Příspěvky se logicky seřadí do vláken.

Nově si můžete příspěvky také sami filtrovat od nejnovějších a nejstarších. Nebo můžete zvolit řazení od nejlepších. V tom případě se vám na prvních místech poskládají komentáře, které zaznamenaly největší ohlas u ostatních čtenářů.

Foto: Sport.cz

Příspěvky si můžete nově řadit od nejlepších, nejnovějších a nejstarších.

Pro diskuze jsme nastavili pravidla, která nám dávají smysl, a vy se s nimi můžete jednoduše seznámit zde a také při samotné registraci. Z našeho pohledu jde o logická opatření, kterými se snažíme zabránit, aby byl prostor pod našimi články zneužíván k jiným účelům než k těm, ke kterým je primárně určený - sdílení vašich názorů.

Nový systém diskuzí bude postupně nasazován i na další služby Seznamu, takže přes jeden účet budete moci přispívat i na jiných webech. Věříme, že novinku oceníte a bude se vám v novém prostředí diskutovat lépe.

Foto: Sport.cz

Na konkrétní příspěvek lze snadno odpovědět. Rychle zareagovat můžete také prostřednictvím emotikonů.

Se všemi informacemi, které nám poskytnete, budou nakládat výhradně pracovníci společností Seznam.cz, a. s. a Borgis, a. s. Všechny osobní údaje považujeme samozřejmě za důvěrné. K ochraně údajů najdete více zde.

Aktuální možnosti a vlastnosti nových diskuzí jsou popsány také v nápovědě. Na jejich rozvoji samozřejmě neustále pracujeme a o novinkách vás budeme průběžně informovat.

Reklama

Související témata: