Hlavní obsah

Úspěšný start nové sezóny České pokerové tour

Jetbull.cz

Komerční článek - Nejprestižnější česká pokerová série rozdala v minulém ročníku na odměnách 14 miliónů Kč. Po prvních dvou turnajích nového ročníku vše nasvědčuje tomu, že s novým generálním partnerem Jetbull.cz bude letos ještě štědřejší.

Foto: Jetbull.cz

Probíhající turnaj Česke Pokerové Tour

Článek

Ani letos nechybí v tuzemském turnajovém rozvrhu nejznámější pravidelná pokerová série s názvem Česká pokerová tour. Atraktivní soutěž si za dobu své tříleté existence vydobyla pozici jasné jedničky mezi českými turnaji. Celkový prizepool se ve dvanácti hlavních turnajích minulé sezóny vyšplhal na neuvěřitelných 14 miliónů korun. Celkové bodování základní části série opanoval díky skvělým výkonům z druhé poloviny roku Eduard Hebeda. Vítězem finálového turnaje pro 45 nejlepších hráčů sezony se ale stal člen týmu Jetbull Pokerman Pro Lukáš Dydek.

Letošní ročník má  na programu má celkem 12 zastávek. Lednový turnaj přilákal 261 hráčů, z nichž si 27 nejlepších odneslo podíl na odměnách ve výši 1.859.625 Kč. Vítěz, Miroslav Hurta, odešel bohatší o 446.000 Kč. Velmi úspěšný byl i únorový díl, v němž se prizepool vyšplhal na 1.795.500 Kč a březnový má ambice tato čísla ještě vylepšit. Odměny totiž rostou přímo úměrně s počtem hráčů.

Poker již dávno není záležitostí pouze mužů a několika skvělými výkony se zaskvěly také dámy. Historicky první ženskou vítězkou ČPT se stala v červenci 2010 Xenie Gritsuková. Na její konto putovalo 300.000 Kč. Vítězství dvakrát jen těsně uniklo Iloně Morávkové, která obsadila druhá místa v dubnu a září téhož roku. Útěchou ji mohlo být téměř 330.000 Kč.

Vstup do turnaje je otevřen komukoli. Možností, jak se kvalifikovat, je několik. Kromě přímého buy-in se můžete zúčastnit dílčích kvalifikací, či svou vstupenku získat dokonce zdarma. Jetbull.cz, hlavní partner České pokerové tour, vypisuje zdarma online kvalifikace na příští kolo, které se hraje v Praze 9. března.

Reklama