Hlavní obsah

Konečného čeká zápas o evropský titul kvůli OH později

PRAHA

Utkání nejlepšího českého profesionálního boxera současnosti Lukáše Konečného o titul mistra Evropy asociace EBU superwelterové váhové kategorie s Italem Michellem Piccirillem se oproti původním plánům uskuteční zřejmě až 10. března. Pořadatelé totiž termín duelu, který se měl odehrát 24. února, posunuly vzhledem ke kolizi s olympijskými hrami v Turíně.

Foto: PRÁVO

Boxer Lukáš Konečný.

Článek

S původním termínem souvisely i problémy při jednání s televizemi o zařazení přímého přenosu. Podle informací německého manažera Konečného existuje i možnost, že se dvojnásobný medailista z amatérského mistrovství světa neutká s o osm let starším Piccirillem v Bergamu, jak je momentálně v plánu.

"Německá stáj Universum má s pořádající agenturou OPI 2000 totiž špatné zkušenosti a je možné, že italští pořadatelé nepočítali, že duel na jejich území přijmu. Byl to trochu risk z jejich strany. Je možné, že krátce před uskutečněním večera akci zruší," uvedl Konečný na svých oficiálních internetových stránkách profiboxing.cz. Existuje tak prý šance, že se duel uskuteční 9. května v pražské T-Mobile Areně.

Reklama