Hlavní obsah

Kráska Bouchardová jako Miss mokré tričko. Ale upocená verze, žertuje

Montreal/Praha

Kanadská tenistka Eugenie Bouchardová už nějaký čas svým soupeřkám strach moc nenahání, ale i tak někdejší wimbledonská finalistka na sebe poutá pozornost všude, kde se ukáže. Zatímco herní forma u ní poslední roky značně kolísá, o nedostatek zájmu se atraktivní blondýna bát nemusí. Obzvlášť ve svém rodném Montrealu ne.

Foto: Profimedia.cz

Kanadské tenistka Eugenie Bouchardová hovoří s novionáři před startem turnaje v Montrealu.

Článek

Bývalé světové pětce patří nyní až 129. příčka v žebříčku a na prestižní montrealský Rogers Cup by se normálně musela prokousávat z kvalifikace, jenže pořadatelé pochopitelně nemohli neúčast domácí krásky v hlavním turnaji riskovat a Bouchardové udělili divokou kartu.

„Eugenie momentálně předvádí skvělé věci a my věříme, že se blýskne i v Montrealu. V dubnu fanouškům ukázala parádní show, když vybojovala dvě fedcupové výhry, příznivce bavila i na Rogers Cupu v roce 2016," vysvětloval rozhodnutí turnajový ředitel Eugène Lapierre s odkazem na výhry v duelu s Ukrajinou a dva roky starou účast v montrealském osmifinále.

 

🚨WET TSHIRT CONTEST🚨 (sweat version)

Příspěvek sdílený Genie Bouchard (@geniebouchard),Srp 4, 2018 v 2:35 PDT

Sama Bouchardová evidentně před turnajem na tréninku nic neodflákla. Na svém instagramovém účtu se pochlubila zcela propoceným tričkem, z něhož už jen v podprsence a kraťasech ždímala pot.

„Soutěž Miss mokré tričko (propocená verze)," napsala ke zveřejněnému videu.

Možná se inspirovala u svých mužských kolegů Novaka Djokoviče a Grigora Dimitrova, kteří se po nedávném společném tréninku rovněž chlubili podobně propoceným úborem.

Bouchardová se ve svém úvodním utkání v Montrealu střetně s patnáctou hráčkou světa Elise Mertensovou z Belgie.

Reklama

Související témata: