Hlavní obsah

Kde jsou? Australský bouřlivák se zase vyznamenal. Zapomněl si vzít boty

Cincinnati/Praha

To by nebyl Nick Kyrgios, aby se při jeho utkání něco nepřihodilo. Většinou australský tenisový bouřlivák nechává volný průchod svým emocím, nadává, mlátí do všeho možného a ničí rakety. Tentokrát však diváky v hledišti pobavil, když si zapomněl své zápasové boty a marně je hledal v tašce.

Nick Kyrgios bez bot na turnaji v CincinnatiVideo: sntv

 
Článek

Nick Kyrgios se většině fanoušků asi vybaví ve spojení se slovem průšvih. Třiadvacetiletý Australan je totiž znám svou bouřlivou povahou. Když ho zápas nebaví, tak ho odchodí, když ho něco rozčílí, vulgárně nadává, ničí rakety a mlátí do všeho, co je v jeho okolí.

Kyrgios je ale zároveň také velmi talentovaným tenistou. Před pěti lety vyhrál juniorské Australian Open a nyní baví svými parádními údery. Famózní jsou hlavně jeho tweenery. Jeden takový předvedl i během úvodního kola na turnaji v Cincinnati v zápase proti Američanovi Denisi Kudlovi. I když byl jen tak ledabyle provedený, soupeř chyboval.

Ještě než ale utkání začalo, připravil Kyrgis divákům jiný zábavný okamžik. Když usedl na židli a vyzul si boty, zjistil, že v tašce nejsou ty zápasové. „Počkat, co?“ bylo slyšet, když se Kyrgios prohrabával věcmi a hledal obuv. „Zapomněl jsem si boty v šatně, promiň,“ omlouval se Kudlovi, když čekal, až mu boty přinese někdo z členů týmu.

Poté, co se obul, mohl zápas začít. Kromě již zmíněného tweeneru předvedl Kyrgios v utkání také devětatřicet es. Souboj s Kudlou nakonec vyhrál po setech 6:7, 7:5, 7:6. V dalším kole osmnáctý hráč světa narazí na další tenisový talent, jednadvacetiletého Chorvata Bornu Čoriče.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články