Hlavní obsah

Krásky v šatičkách nebo v elegantním kostýmku? Kterému fedcupovému týmu to nejvíce slušelo?

Ostrava/Praha

Další ročník tenisového Fed Cupu odstartuje již tento víkend. Než se však soutěž naplno rozběhne, měly hráčky na programu i tradiční večeři, na kterou se pořádně vyfikly. Posuďte sami, jak to obhájkyním titulu, Češkám, slušelo v šatech a jakou róbu zvolily další týmy.

Foto: Sport.cz

Češky zvolily krátké šaty.

Článek

V sobotu odstratuje další ročník Světové skupiny Fed Cupu. V Ostravě na domácí obhájkyně titulu, čeká nelehký soupeř z Rumunska v čele se světovou trojkou Simonou Halepovou. Než ale vše vypukne, vyrazily hráčky na slavnostní večeři. Karolína Plíšková, Barbora Krejčíková, Markéta Vondroušová a Kateřina Siniaková si tentokrát vybraly krátké šaty ve vínové barvě a moc jim to slušelo.

Rumunky ve složení Simona Halepová, Mihaela Buzarnescuová, Irina-Camelia Beguová, Ana Bogdanová a Monica Niculescuová zvolily šaty krátké i dlouhé v černé barvě.

Belgičanky nastoupí v prvním kole proti Francouzkám. Hlavní hvězda týmu Elise Mertensová a její kolegyně Kirsten Flipkensová, Alison Van Uytvancková a Ysaline Bonaventureová si vybraly dlouhé krajkové šaty v černé barvě.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Official diner with team 🇧🇪 Always an honour to represent my country #fedcup #tousensemble

Příspěvek sdílený Elise Mertens (@mertenselise),Úno 7, 2019 v 2:06 PST

O postup do semifinále bude usilovat také Austrálie, na kterou čekají Spojené státy americké. Australanky ve složení Ashleigh Bartyová, Astra Sharmaová, Darja Gavrilovová, Kim Birrellová a Priscilla Honová vyrazily v džínech nebo černých kalhotách, v černé blůzce a kožených černých bundičkách.

Na večeři se pořádně vyfintily i Slovenky, které čeká souboj S Lotyšskem. Zatímco Viktoria Kužmová a Rebeka Šrámková zvolily bílý top na ramínka s krátkou červenou sukní, Anna Karolína Schmiedlová si oblékla červené šaty na ramínka.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Fed cup dinner 🇸🇰❤️🍀

Příspěvek sdílený Rebecca Sramkova (@rebbsramkova),Úno 7, 2019 v 10:07 PST

Švýcarky se utkají s Itálií. Belinda Bencicová, Timea Bacsinszká, Viktorija Golubicová, Stefanie Voegeleová a Jil Teichmannová si vybraly černé krátké šaty s tříčtvrťovým rukávem.

Chorvatky Donna Vekičová, Ana Konjuhová, Jana Fettová, Tena Lukasová a Darija Juraková si oblékly černý top a na něj bílý kalhotový kostýmek.

Kterému týmu to podle vás nejvíce slušelo?
Česká republika
75,7 %
Rumunsko
2,3 %
Belgie
1 %
Austrálie
1,2 %
Slovensko
13,9 %
Švýcarsko
3,8 %
Chorvatsko
2,1 %
Celkem hlasovalo 7625 čtenářů.

Reklama