Hlavní obsah

Odhaluje se, tančí i trénuje. Serena má před Australian Open napilno

Tancem a ne moc zakrytými kyprými křivkami na sebe upozorňuje v televizní reklamě, odhalenější než obvykle se tenistka Serena Williamsová předvádí i na pódiu před dámským publikem, aby propagovala sobě blízkou značku sportovní podprsenky. Nejen v Austrálii tak Američanka poutá pozornost už před startem úvodního grandslamového turnaje sezóny. Ten vypukne zkraje příštího týdne.

Serena Williamsová předvedla novou kolekci sportovních podprsenekVideo: SNTV

 
Článek
Fotogalerie

„Jsem disciplinovaná každý den při tréninku, při tanci se zase dokonale uvolním," komentovala Williamsová své kreace krátce před tím, než půjde do boje o svůj sedmý triumf při Australian Open v Melbourne a celkový 23. grandslamový titul.

Po brzkém výpadku v Aucklandu, kde ji ve druhém kole poslala ze hry krajanka Madison Brengleová, se už chystá v Melbourne pod dohledem kouče Patricka Mouratogloua. A stíhá i komerční akce.

Produkce australského výrobce spodního prádla je jí prý blízká už deset let. Williamsová se nezřídka představuje i jako spoluautorka módního zboží. Představením spodního prádla pětatřicetiletá tenistka zabrousila tam, kde se v minulosti ocitla třeba i ruská kráska Anna Kurnikovová. Rovněž ona v plné parádě předváděla spodní prádlo. Většinou v bílé barvě, Serena se ovšem jako vždy vymyká. Nic konzervativního. Sází na květovanou divočinu. "Někdy jsme moc vážní a zapomínáme se bavit. Je důležité udržovat si v životě vášeň."

Reklama

Související témata: