Hlavní obsah

Tenisové hvězdy se pobavily a popřály fanouškům veselé Vánoce

Praha

Stejně jako každý rok i letos chtěli tenisté svým fanouškům udělat radost a připravili si pro ně vánoční překvapení. Natáčení se zúčastnily nejen největší hvězdy jako Roger Federer, Grigor Dimitrov, Stan Wawrinka či Novak Djokovič, ale i hvězdy budoucnosti jako Andrej Rublev, Borna Čorič či Karen Chačanov.

Foto: Sport.cz

Roger Federer.

Článek

Obléci si svetr se sobem či sněhuláky, nasadit brýle s vánočními motivy a legrace může začít.

Devatenáctinásobný grandslamový vítěz Roger Federer, letošní vítěz turnaje mistrů Grigor Dimitrov, John Isner, Stan Wawrinka, ale i největší tenisoví talenti jako Borna Čorič, Andrej Rublev, nebo Hyeon Chung se rozhodli svým fanouškům popřát veselé Vánoce.

Rozbalili si bonbón s korunou a už u toho měli někteří velké záchvaty smíchu. V půlce vtipného videa pak došlo i na koledu. Slavnou vánoční píseň We Wish You a Merry Christmas zazpívali dva tenisoví šoumeni Radek Štěpánek a Novak Djokovič, kteří spolu před pár dny začali spolupracovat.

„Veselé Vánoce,“ přeje Američan John Isner a přidávají se k němu i další. „Přeji všem, aby strávili Vánoce se svými rodinami a prožili krásné chvíle,“ říká světová dvojka, Roger Federer. „Šťastné Vánoce všem a uvidíme se v příštím roce,“ dodává jeho krajan Stan Wawrinka.

Reklama

Související témata: