Hlavní obsah

Další rande na obzoru. Kanadská kráska přijala pozvánku a opět se setká s fanouškem

Finále zámořské ligy amerického fotbalu NFL se blíží a chybět na něm nebude ani kanadská kráska Eugenie Bouchardová. Třiadvacetileté tenistce bude příští neděli v Minneapolis dělat společnost John Goehrke, mladík, se kterým se loni právě díky Super Bowlu seznámila.

Foto: Issei Kato, Reuters

Eugenie Bouchardová na Australian Open.

Článek

Když se loni Eugenie Bouchardová při finále Super Bowlu vsadila s neznámým mladíkem, že pokud vyhrají Patrioti, půjde s ním na rande, málokdo čekal, že své slovo dodrží. Překvapila. Slib dodržela a s dvacetiletým studentem Johnem Goehrkem vyrazila na rande na zápas basketbalové NBA.

Tenistce byl Goehrke sympatický a domluvili se, že se ještě někdy sejdou. V prosinci jí Goehrke navštívil a na sociálních sítích se pak pochlubili společnou fotografií na gauči. O pár dní později spolu vyrazili na pláž. Příští neděli se uvidí opět, a to při finále Super Bowlu mezi New England Patriots a Philadelphia Eagles.

NFL totiž před pár dny na svém Twitteru Bouchardovou a Goehrkeho pozvala na letošní finále ligy a čekala, jak se ti dva vyjádří. „Zpátky tam, kde to všechno začalo? S Patrioty? Jdu do toho!“ zareagovala Kanaďanka a vyzvala Goehrkeho, ať také odepíše. „Všechno se zlepšuje. Jdu do toho,“ odpověděl Goehrke.

Eugenie Bouchardová tak již má plán na příští neděli. Sezóna pro bývalou světovou pětku ale nezačala podle jejích představ. Na Hopman Cupu prohrála všechny tři svoje zápasy, v Hobartu nepřešla přes první kolo. První letošní výhru zaznamenala sto dvanáctá hráčka světa na exhibičním turnaji Kooyong Classic. Druhou pak přidala v prvním kole na Australian Open, kde porazila Francouzku Oceane Dodinovou, ve druhém pak nestačila na světovou jedničku Simonu Halepovou.

Reklama

Související témata:
  4 : 6, 2 : 6 Macháč - Sinner 4 : 6, 2 : 6 konec
20240327T20 : 00:00+0100
Macháč vs. Sinner
Macháč vs. Sinner
Macháč
Sinner