Hlavní obsah

Setkání na letišti, večeře, koncert a pak finále. Kanadská kráska oslavila s fanouškem výročí

Stačí trochu odvahy a můžete si splnit sen. To přesně se loni stalo Johnu Goehrkovi, který se vsadil se svou oblíbenou tenistkou Eugenii Bouchardovou při finále Super Bowlu. Sázku vyhrál a vyrazili spolu na rande. Od té doby se sešli několikrát a v neděli při letošním finále zámořské ligy amerického fotbalu NFL spolu oslavili výročí.

Foto: Vincent Thian, ČTK/AP

Eugenie Bouchardová.

Článek

Finále zámořské ligy amerického fotbalu NFL zná svého vítěze. Hráči Philadelphia Eagles poprvé v klubové historii pozvedli nad hlavu pohár, když porazili obhájce titulu New England Patriots 41:33. V hledišti nechyběla ani Eugenie Bouchardová, která vše sledovala s Johnem Goehrkem, fanouškem, se kterým se loni právě díky Super Bowlu seznámila.

Bývalá světová pětka tehdy na sociální sítě napsala, že vyhraje Atlanta. Toho se chytil John Goehrke a zeptal se jí, zda by s ním šla na rande, pokud by přeci jen vyhráli Patrioti. Bouchardová svého fanouška překvapila kladnou odpovědí a pak už jen sledovala, jak Patrioti otáčejí téměř prohraný zápas. Své slovo kanadská tenistka dodržela a se studentem o pár dní později vyrazila na večeři.

Od té doby se sešli několikrát. Pochlubili se společnou fotografií na gauči, nebo jak lenošili na pláži. Další rande jim naplánovala NFL, která je pozvala na letošní finále. Oba nabídku přijali. Eugenie Bouchardová se minulý týden představila na turnaji v Tchaj-peji. V pátek vypadla ve čtvrtfinále a honem spěchala na letiště, aby se co nejrychleji vrátila zpět do Ameriky.

Na letišti v Minneapolis na ní totiž už čekal John. Tady spolu na nějakou dobu uvízli, jak napsala Bouchardová na sociální sítě. Vše ale dobře dopadlo, a nakonec se stihli zúčastnit i večeře a koncertu, které předcházely finálovému zápasu. Kam spolu vyrazí příště, se musíme nechat překvapit.

Reklama

Související témata: