Hlavní obsah

Češky se ve Stuttgartu předvedly! Brčálová Plíšková i Kvitová se Strýcovou nezůstaly ve stínu Šarapovové

Další týden ve Stuttgartu rozjíždějí české tenistky. Po vydařeném semifinále Fed Cupu zůstaly ve stejném městě a patří i mezi favoritky turnaje, kterému předcházela hráčská párty.

Foto: Sport.cz

Česká tenistka Petra Kvitová (vpravo) se svojí německou soupeřkou Julií Görgesovou před zápasem ve Fed Cupu. Obě hrají i stuttgartský turnaj.

Článek

Turnaj je nabitý hvězdami. Z elitní desítky chybí jen tři hráčky. Jedničkou je Simona Halepová z Rumunska, z druhé strany pavouka se jistě bude snažit stoupat do dalších kol Garbine Muguruzaová ze Španělska. A pokoušet štěstí bude třeba i taková Ruska Maria Šarapovová, která narazí na šestou nasazenou Caroline Garciaovou.

Co si české hráčky oblékly na večírek před turnajem? Jak jim to slušelo? To můžete posoudit. Asi není daleko od pravdy tvrzení, že nezaostaly ani v porovnání s věhlasnou ruskou kráskou.

Karolína Plíšková, která vyrukovala v zeleném, už mezitím rozehrála duel s Nizozemskou Kiki Bertensovou. Petru Kvitovou čeká domácí Angelique Kerberová. Elegantně vyhlížející Barboru Strýcovou pak další Němka Laura Siegemundová, která nastupuje na divokou kartu, Markéta Vondroušová si v kvalifikaci vybojovala šanci hrát s Julií Görgesovou.

Reklama