Hlavní obsah

VIDEO: Slater má z vln jedenáct titulů. Balil Pamelu i další herečky a modelky

SAN FANCISCO/PRAHA

Ve vlnách je Kelly Slater jako doma, sbírá v nich nespočet úspěchů už dvě desetiletí, kromě titulů se na něj ale lepí i jména slavných hereček a modelek. Ve svých devětatřiceti se tento excelentní surfař stal pojedenácté mistrem světa. Nikdo další takovou bilanci nemá. A co víc: z dob dávných je na prkně nejmladším šampiónem a teď i nejstarším.

Foto: Sport.cz

Gisele Bundchen a Kelly Slater na pláži.

Článek

Letošní seriál, povětšinou ve žhavých destinacích, dospěl až do relativního chladu na pláži Ocean Beach v San Franciscu. K dosavadním třem letošním triumfům už další nepřidal, ale má v žebříčku dost bodů na to, aby již mohl slavit před posledním dílem.Podstatné bylo, že vyhrál nad Danielem Rossem.

Kelly Slater s Pamelou Andreson.

„Mluví se o mém věku, ale já to beru jen jako nějaké číslo. Třeba mi to půjde i v padesáti,“ říká směle surfař, jehož první a poslední titul dělí devatenáct let. Zatím rodák z Floridy rozhodně nemá dost.

Kelly Slater a Cameron Diazfoto: si.com

Ve svém volnu hraje na kytaru, s kapelou s příznačným názvem The Surfers vydal i album Songs From the Pipe. Zahrál si i se slavnou skupinou Pearl Jam. A vedle té sportovní má i skvostnou bilanci v partnerských vztazích. Tedy alespoň co se týče zvučnosti jmen: Pamela Anderson, Gisele Bündchen, Cameron Diaz ... V poslední době byl spojován i s izraelskou megahvězdou modelingu Bar Rafaeli, která dříve bývávala k vidění ve společnosti herce Leonarda DiCapria.

Ale v plánu má Slater jednoznačně i pokračování hlavně ve vlnách. „Jsem zdravý a ve formě,“ tvrdí.

Reklama

Související témata: