Hlavní obsah

Připíše si Memphis další porážku?

Jedno vítězství a osm porážek - taková je bilance Memphisu v letošní sezoně. O alespoň lehkou nápravu se dnes pokusí na vlastní palubovce proti Orlandu. To letos zažívá velké pozdvižení, když momentálně patří k nejlepším celkům NBA.

Článek

Grizzlies vstoupili do aktuálního ročníku bez vážně zraněného mistra světa Pau Gasola a právě tento fakt je na jejich hře hodně znát. Mužstvo které vždy vyčnívalo skvělou defenzivní činností letos prozatím tápe, i když právě obrana patří stále k tomu lepšímu co produkuje. Lídrem týmu se i kvůli zranění už zmiňovaného Španěla stala dvojice Chucky Atkins - Mike Miller, která si drží průměr patnáct bodů na zápas. Bohužel pro Memphis si nyní čerstvě poranil kotník právě Miller, jenž je pro tým i díky svým skvělým doskokům určitě ještě užitečnější než Atkins. S achilovkou má navíc problémy Eddie Jones - další důležitý člen sestavy. Otěže dnešního zápasu tak budou viset na Atkinsovi, podporovaném dvojicí Hakim Warrick - Stromile Swift.

Orlando je letos prozatím určitě jedno z největších překvapení. Svěřenci trenéra Briana Hilla vládnou celé jižní konferenci, když hořkost porážky poznali během deseti utkání pouze třikrát. Svou formu Magic potvrdili i předevčírem; na vlastní palubovce zcela ovládli utkání se Charlotte. Hvězdou zápasu se - jako obvykle - stal Dwight Howard, který k 24 bodům přidal 21 doskoků. Právě na Howarda Orlando nejvíce spoléhá, ale ani zbytek pole nezůstává o moc pozadu. Síla Magic tkví ve velké vyrovnanosti, ve které moc jednotlivci nevyčnívají. Do dnešního utkání nastoupí opět v plné síle a jistě se pokusí o páté vítězství v řadě.

Vzhledem ke špatné formě Memphisu je favoritem sázkových kanceláří hostující Orlando, na které si můžete vsadit s kursem 1.70. Věříte, že se Grizzlies konečně zmátoří a vyhrají? Potom si vsaďte na domácí - kurs je 2.20.

Reklama