Hlavní obsah

Soutěžící dnes nejvíc věří San Jose

Dohrávka portugalské ligy vzbudila největší zájem mezi sázkaři, kteří se účastní soutěže na Eurotip.cz. Naprostá většina jich věří, že Porto neodjede z Madeiry bez bodu.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

A není se čemu divit, Porto totiž letos válcuje jednoho soupeře za druhým. Domácí Nacional si také nevede špatně, zvlášť na svém stadionu, kde má bilanci 4-1-1. Porto by ale mělo být nad jeho síly; alespoň si to myslí 454 soutěžících, kteří si vsadili na výhru hostů s kursem 1.85 a dalších 214 těch, kdo dvojku jistili remízou. Čistou "plichtu" tipuje 37 lidí a jen tři věří v úspěch domácích.

Souboj anglické Premier League Sheffield Utd - Aston Villa by měl být - alespoň podle kursů - velmi vyrovnaný. Hosté venku sázejí na důslednou obranu a jistotu alespoň nějakého bodu, proto mají zatím šest remíz z osmi zápasů. Nerozhodnému výsledku dnes věří 186 tipujících. 165 si jich na tiket dalo výhru Aston Villy a jen 35 si jich myslí, že tým ze Sheffieldu vybojuje páté letošní vítězství s kursem 2.75.

Vzhledem k dnešní chudé nabídce se mezi pětici nejtipovanějších utkání dostal také duel zámořské NHL San Jose - Phoenix. Hosté z Arizony letos neprožívají zrovna šťastnou sezonu a bilanci 11-16 si dnes určitě budou chtít vylepšit. Domácím Žralokům se ale daří, od konce října prohráli pouhých pět zápasů. Uspět by podle účastníků soutěže měli i dnes; jedničku s kursem 1.75 tipuje 481 sázkařů, dalších 77 se jich spokojilo s nižším kursem na neprohru San Jose a jen 23 věří, že zápas dopadne jinak.

Velkou důvěru domácímu týmu dala i většina z těch, kteří si na tikety přidali utkání druhé francouzské ligy Dijon - Grenoble. Dijon si letos vede slušně, zvlášť doma, kde potěšili své fanoušky už čtyřikrát po sobě. Pátou domácí výhru Dijonu v řadě dnes tipuje 295 soutěžících a dalších 191 se jich spokojilo s kursem 1.15 na jeho neprohru. 34 lidí si myslí, že zápas skončí nerozhodně, a tři tipují vítězství Grenoblu.

Pořadí nejsázenějších pondělních zápasů uzavírá souboj švédské hokejové ligy Malmo - Frolunda. Na tento zápas si vsadilo 480 lidí a rovná polovina jich má na tiketu vítězství hostů. Těm si sice letos dlouho nedařilo, z posledních šesti zápasů ale vybojovali pět vítězství, když nestačili jen v posledním utkání na Brynas. Remízu zkouší 38 lidí a výhru Malmo, vůbec nejhoršího domácího týmu soutěže, tipuje 34 soutěžících.

Reklama