Hlavní obsah

Soutěžící se soustředí na fotbal

Samé fotbalové zápasy se dostaly mezi pětici nejtipovanějších příležitostí v soutěži na Eurotip.cz. Jednoznačně nejvíc sázkařů zaujal duel Chelsea-Newcastle, kde naprostá většina lidí tipuje výhru domácích.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

V anglické Premier League je každý prosinec rušno a výjimkou není ani letošní sezona. O to víc, že londýnský Chelsea má konečně pořádnou konkurenci v Manchesteru United. Chelsea ztrácí na vedoucí tým soutěže už osm bodů, z nichž tři může umazat v dnešním utkání proti Newcastlu. Mourinhovu týmu se v posledních zápasech nedařilo v útoku, proti West Hamu, Manchesteru, Boltonu i Arsenalu si londýnští střelci připsali po jedné brance. Přesto dnes téměř všichni, kdo si na tento duel vsadili, věří domácím. S kursem 1.27 si je na tiket přidalo 1135 soutěžících, jedenáct si jich vsadilo remízu a jen šest sázkařů tipuje dvojku s kursem 9.00.

Jednoznačně vyznívá také rozložení sázek na duel Poháru UEFA Espaňol Barcelona - Austria. Španělský tým svou skupinu po třech výhrách vede a postup už má jistý. Na to, že barcelonský tým zvítězí i počtvrté, si s kursem 1.27 vsadilo 859 účastníků soutěže. 47 jich jedničku jistilo remízou a jen devět lidí věří v jiný výsledek.

Zatímco v prvních dvou zápasech věří soutěžící téměř výhradně domácím týmům, souboj Wigan - Arsenal by měl podle většiny z nich skončit výhrou hostů. Arsenal po třech nepovedených utkáních před dvěma týdny konečně zabral a porazil doma Tottenham a o víkendu si přivezl cenný bod ze Stamford Bridge za remízu 1:1 s Chelsea. Ani Wiganu se nedaří nejhůř, ze hřiště West Hamu a Middlesbrough si odvezl čtyři body, 610 soutěžících přesto věří Arsenalu, na který si vsadilo s kursem . 30 lidí tipuje remízu s kursem 3.30 a dvanáct si jich trouflo vsadit výhru domácích.

Nůž na krku mají dnes fotbalisté Feyenoordu, kteří na svém hřišti přivítají krakowskou Wislu. Nizozemský tým má na svém kontě pouhé dva body za remízy s Basilejí a Blackburnem a pokud dnes nezvítězí, se soutěží se rozloučí. V motivaci domácích věří 665 z těch, kteří si na tento zápas vsadili. 134 se jich spokojilo s kursem 1.08 na neprohru Feyenoordu a jen 18 jich tipuje jiný výsledek.

Jasno o postupujících týmech zatím není ani ve skupině H, ve které se dnes Fenerbahce Istanbul utká s Eintrachtem Frankfurt. Turci mají dnes výhodu, německý tým totiž musí zvítězit, aby mohl pomýšlet na postup. Podle 438 účastníků soutěže ovšem zvítězí Fenerbahce, na které bookmakeři vypsali kurs 1.70. 168 lidí se spokojilo s nízkým kursem na neprohru domácích a jen 23 jich tipuje remízu, neprohru nebo dokonce vítězství Frankfurtu.

Reklama