Hlavní obsah

Soutěžící se soustředí na předkolo Ligy mistrů

Zápasy předkola Ligy mistrů se staly dnešním hitem v soutěži na Eurotip.cz. Mezi pětici nejtipovanějších utkání se dostaly hned tři.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Vůbec největší pozornosti se ale těší souboj francouzského Superpoháru Lyon - Sochaux. Los určil, že se zápas uskuteční na stadionu Lionu, loňského mistra ligy. Soupeřem mu bude tým, který v loňské sezoně zvítězil v ligovém poháru. Sochaux je jedním z mála mužstev, která v minulém roce dokázala sebrat Lyonu na jeho stadionu body. Dnes sázkaři doufají, že se to nebude opakovat - 336 si jich totiž vsadilo čistou jedničku s kursem 1.80. 103 lidí se spokojilo s nižším kursem na neprohru Lyonu a jen jeden člověk věří ve výhru hostů.

Mnohem jednoznačněji vidí sázkaři souboj prvního předkola Ligy mistrů Dynamo Záhřeb - Lenkoran. Hosté z Ázerbajdžánu v prvním duelu se zkušenějším soupeřem vedli 1:0, náskok ale ztratili a remizovali 1:1. To jim příliš velkou šanci do odvety nedává - alespoň podle tipujících, kteří v naprosté většině věří ve výhru domácích. Nízký kurs 1.08 na vítězství Záhřebu si vsadilo 349 lidí, jen dva věří, že si hosté odvezou alespoň bod.

Zatímco Dynamo by mělo pro svůj klid zvítězit, FK Sarajevo dnes nic takového nepotřebuje. Tým trenéra Musemiče totiž v úvodním zápase deklasoval mistra Malty, Marsaxlokk, na jeho hřišti 6:0, a nyní si tak může dovolit i prohrát. Podle soutěžících je něco takového ale téměř nemyslitelné, a proto většina sázek jde na výhru Sarajeva: 338 tipujících má na tiketu jedničku v kursu 1.10 a v jakýkoliv úspěch mužstva z Malty věří jen čtyři lidé.

Hosté by podle účastníků soutěže neměli uspět ani v duelu islandské ligy Valur - Fylkir. Domácí se po trochu rozpačitém období rozjeli a porážejí jednoho soupeře za druhým: na konci června deklasovali doma vedoucí tým tabulky Hafnarfjordur, týden nato uspěli na hřišti Kopavoguru a tři body získali i ze zápasu proti Framu Rejkjavík. Fylkir si o takové formě může nechat jen zdát, od domácí výhry nad Kopavogurem získal v dalších čtyřech zápasech jediný bod. A navíc - v šesti vzájemných zápasech od roku 2005 pokaždé zvítězil Valur. Není proto divu, že sázkaři znovu věří domácím, tentokrát s kursem 1.70. Na remízu si vsadilo pět lidí a na výhru hostů jen dva.

Seznam nejpopulárnějších zápasů dneška uzavírá další zápas předkola Ligy mistrů FC Ranger's - Sheriff Tiraspol. Jméno domácího týmu evokuje název slavnějšího skotského klubu, ale do něj má tým z Andorry daleko. V prvním utkání prohrál na hřišti dnešního soupeře 0-2, což mu ještě dává jisté šance do odvety. V ní mu ale nevěří ani bookmakeři, ani sázkaři: většina sázek - 154 - jde na vítězství Tiraspolu s kursem 1.45, remízu s kursem 4.10 si vsadilo osm lidí a ve výhru andorrského klubu věří jen pět soutěžících.

Reklama