Hlavní obsah

Duel expertů: 73. kolo

Velmi vydařené kolo mají za sebou oba účastníci Duelu expertů. Hlavně Eurotiperovi se dařilo, trefil všechny tři tipy a týmy, proti kterým hrál, nedaly jediný gól. Bude se mu stejně dařit i tento víkend? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 72. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Slovácko - ČáslavHradec Králové - Dukla PrahaKarviná - Sokolov10201.852.252.809/108/109/102:01:11:4okokko
Celkem vsazeno: 1907Celkem výhra: 1939.00Úspěšnost: 101.7%
eurotiper - 72. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Sligo Rovers - BohemiansTP-47 - JJK JyvaskylaJonkopings - Hacken2221.602.561.957/106/107/100:10:20:2okokok
Celkem vsazeno: 1505Celkem výhra: 1412.49Úspěšnost: 93.9%

73. kolo

volnasek
Brno - SpartaTip: 0Kurs: 2.80Vklad: 9/10Minulý týden jsem tipoval utkání naší 2. ligy a nyní to zkusím s ligou první. Šlágrem 6. kola bude určitě zápas vedoucí Sparty, která zavítá na půdu třetího Brna. Domácí se budou v tomto duelu snažit získat plný bodový zisk a smazat tříbodovou ztrátu na lídra, avšak Spartě půjde také o tři body, aby si svůj náskok minimálně udržela, ne-li zvýšila. Podle mě to bude dost tvrdé a vyrovnané utkání podle tradice a očekávám, že se oba soupeři rozejdou smírně. Tipuji 1:1.
Slavia - JablonecTip: 1Kurs: 1.50Vklad: 9/10Druhým celkem, který kromě Sparty po 5 kolech neokusil trpkost porážky, je překvapivě Jablonec. Severočeši jsou i přes svou neporazitelnost až na 6. příčce a v tomto kole zavítají na půdu druhé Slavie. Domácí v minulém kole vybojovali cenné vítězství 3:2 v Ostravě, což jim jistě zvedlo sebevědomí. Zato Jablonec po skvělém začátku ligy doma jen remizoval se slabým Kladnem 1:1. Slavie je pro mě v tomto utkání favoritem a věřím, že ve svém novém stánku přípraví hostům první letošní porážku.
Liberec - ZlínTip: 1Kurs: 1.51Vklad: 10/10Liberec začal letošní sezónu mnohem lépe než loni, kdy se potácel na dně tabulky. Nyní mu patří 5. místo a jistě se bude chtít další výhrou posunout ještě výše. Na lídra ztrácí pouze tři body, a tak půjde za plným bodovým ziskem v utkání se Zlínem, který venku patří tradičně k nejslabším týmům. Já osobně ze všech českých mužstev fandím nejvíc Liberci, který podle mě předvádí nejhezčí fotbal a v tomto duelu nezaváhá. Věřím tedy, že domácí potvrdí roli favorita a získají důležité tři body, aby zůstali v kontaktu s čelem tabulky. Takže jasná 1!
Eurotiper
Artmedia - Banská BystricaTip: 1Kurs: 1.50Vklad: 9/10Po 7 kolech slovenské ligy je obhájce Artmedia Petržalka překvapivě až na předposledním místě se ziskem šesti bodů za dvě výhry z úvodních kol. V posledním období zaznamenala tři prohry v řadě v lize a vypadla v předkole Ligy mistrů s Juventusem Turín. Proto v tomto kole potřebuje Artmedia vítězství a proti nejslabšímu mužstvu ligy z Banské Bystrice je to ideální příležitost.
Farul - SteauaTip: 1Kurs: 3.75Vklad: 7/10Hned dva rumunské kluby se letos představí v základní skupině Ligy mistrů. Jedním z nich je Steaua Bukurešť, která ve steřdu hostí slavný Bayern Mnichov. Předtím ale musí odehrát ještě ligový zápas na hřišti Farulu. Domácí jsou momentálně ve výborné formě, vyhráli tři zápasy v řadě, mimo jiné i s vedoucím Vaslui. Ani proti Steaue by nemuseli být bez šance.
G. Bistrita - CFR ClujTip: 1Kurs: 3.00Vklad: 7/10Druhým rumunským týmem, který si zahraje v Lize mistrů, je obhájce titulu CFR Cluj. Tomu se ale úvod sezony nevydařil a momentálně mu patří až 11. místo. V sedmém kole se představí na hřišti Glorie Bistrita, která je velmi silná, což dokazuje i zisk 7 bodů ve třech utkáních. Loni i předloni byly konfrontace těchto dvou soupeřů vyrovnané s úspěšným koncem pro domácí. A domácí vítězství očekávám i nyní.

Reklama