Hlavní obsah

Duel expertů: 78. kolo

Mimořádně úspěšné kolo mají za sebou oba účastníci Duelu expertů. Eurotiper trefil všechny tři zápasy se slušnými kursy, Volnasek sice jen dva, ovšem díky vysokým kursům si také výrazně vylepšil úspěšnost. Bude se oběma soutěžícím dařit stejně i tento víkend? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 77. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Hameenlinna - PK-35Atlantis - JJK JyvaskylaCordoba - Tarragona0103.303.962.908/107/109/102:01:00:0kookok
Celkem vsazeno: 2039Celkem výhra: 2113.42Úspěšnost: 103.6%
eurotiper - 77. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Haarlem - VenloDrogheda - BohemiansKongsvinger - Lov Ham2211.852.501.758/108/108/100:41:21:0okokok
Celkem vsazeno: 1625Celkem výhra: 1541.26Úspěšnost: 94.8%

78. kolo

volnasek
Huesca - AlbaceteTip: 2Kurs: 3.45Vklad: 8/10Nováček 2. španělské ligy celek Huesca si po sedmi kolech nevede vůbec špatně. Je překvapivě na 5. příčce a o víkendu přivítá na svém hřišti mužstvo Albacete. Hosté trochu zaostávají za očekáváním a budou-li chtít pomýšlet na vyšší pozice než současné 16. místo, musí bodovat také venku. Doma hrají vcelku dobře (2-1-1), ale z hřišť soupeřů přivezli zatím pouhý bod. Huesca patří k týmům, které ještě neokusily trpkost porážky a jistě by ráda v tomto překvapivém trendu pokračovala. Na nováčka úžasný výkon, ale jednou se daň platit musí. Očekávám proto, že hosté se konečně vzchopí i venku, a to právě v tomto duelu, ze kterého si přivezou plný bodový zisk.
Saturn - SpartakTip: 0Kurs: 3.00Vklad: 8/10Tradiční moskevské derby mezi Saturnem a Spartakem přinese 25. kolo 1. ruské ligy. Ani jeden z celků nehraje letos nijak oslnivě, což platí zejména o Spartaku, který v minulých sezónách patřil ke špičce ligy. Hosté se snad ještě pokusí dostat na nějakou tu pohárovou příčku UEFA, ale moc šancí jim nedávám. Domácí Saturn však také nemá ještě jistotu setrvání v lize, a tak každý bod potřebuje. Se Spartakem to bude mít ale těžké, za poslední tři sezóny jej neporazil a nečekám, že by tomu tak bylo právě v tomto utkání. Předpokládám, že derby skončí remízou v duchu tradice, kdy utkání na půdě Saturnu za poslední dvě sezóny skončila 1:1 a 0:0.
Polonia - C. KrakowTip: 2Kurs: 7.00Vklad: 8/10Na závěr dnešních tipů a analýz jsem si nechal chuťovku. Říká se, že ten, kdo neriskuje, nevyhraje. A mé tušení, že v duelu Polonie, lídra 1. polské ligy, a předposlední Cracovie dojde k velkému překvapení, není určitě nereálné. Původně jsem chtěl tipovat 02 s pěkným kursem 2.63, ale odvaha u mě zvítězila. Domácí po postupu mezi elitu po dvou letech překvapivě vévodí lize, pouze však o skóre před Legii a Wislou Krakow. Udržet si vedoucí pozici však bude velice obtížné a k tomu potřebuje Polonia v pátečním zápase vyhrát. Vše tomu nasvědčuje, protože hosté letos příliš neoslňují a naplno nebodovali již šest kol a venku vstřelili pouze jedinou branku.Zato domácí již šest kol neprohráli, pouze v poháru utržili debakl 0:4 s městským rivalem Legii. Myslím, že právě tento výsledek a únava se odrazí na jejich výkonu a hostům z Krakowa překvapivě darují tři body.
Eurotiper
Austria Viedeň - LASK Linz Tip: 1 Kurs: 1.85 Vklad: 8/10Austria je po 12 odehraných kolech v čele rakouské Bundesligy se ziskem 25 bodů. O čtyři body méně získal její sobotní soupeř LASK, kterému patří 4. místo. Oběma týmům nevyšly v předchozím kole domácí zápasy: Austria jen remizovala s Kapfenbergem 0:0 a LASK senzačně podlehl poslednímu Altachu 1:3. Víc věřím domácím, kteří už v této sezoně LASK zdolali na jeho půdě 1:0 a které by další domácí zaváhání mohlo v boji o titul velmi mrzet.
Honka - Tampere Utd Tip: 1 Kurs: 1.65 Vklad: 8/10Největším šlágrem předposledního kola finské ligy bude duel mezi druhou Honkou a obhájcem titulu Tampere United. Hostům tato sezona vůbec nevyšla, momentálně jim patří až sedmé místo. Domácí jsou naopak příjemným překvapením a se stejným počtem bodů jako lídr Inter Turku mají stále reálnou šanci na titul. K této vynikající pozici jim dopomohla nevídaná série 15 zápasů bez prohry, v rámci níž jen třikrát remizovali. V prvním letošním zápase v Tampere zvítězili 2:1 a další tři body v boji o titul potřebují získat i doma.
Iraklis - Ergotelis Tip: 2 Kurs: 4.25 Vklad: 8/10V řecké lize je o víkendu na programu 6. kolo. V něm přivítá 15. Iraklis o devět míst lepší Ergotelis. Domácí získali v dosavadním průběhu jen 2 body za domácí remízy s Panthrakikosem a OFI Kréta, což nejlépe svědčí o jejich nevydařeném vstupu do sezony. Hosté mají na svém kontě o šest bodů víc, přičemž mají zápas k dobru. Navíc ve všech čtyřech vzájemných zápasech posledních dvou sezon triumfoval Ergotelis, a i proto by mě nepřekvapila výhra hostů v pěkném kursu.

Reklama