Hlavní obsah

Duel expertů: 80. kolo

Jediný uhodnutý tip stačil minulý týden Volnaskovi k tomu, aby si připsal další "plusový" týden. Jeho soupeři se zato vůbec nedařilo. Napraví to nyní Eurotiper a přiblíží se Volnaskovi? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 79. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Siena - CataniaBari - GrossetoBoca Juniors - Rosario00022.902.802.628/108/106/101:13:12:1okkoko
Celkem vsazeno: 2085Celkem výhra: 2188.22Úspěšnost: 105.0%
eurotiper - 79. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Lille - CaenTomsk - ZenitBesiktas - Sivaspor1221.721.755.008/108/107/102:21:11:1kokoko
Celkem vsazeno: 1672Celkem výhra: 1556.06Úspěšnost: 93.1%

80. kolo

volnasek
Aris - LarisaTip: 0Kurs: 3.30Vklad: 8/10V 9.kole řecké ligy hostí domácí celek ze Soluně mužstvo Larisa. Aris, který je zatím na deváté příčce, děkuje svému postavení zejména zápasům na vlastní půdě (3-0-1), protože venku neuhrál ani bod. I nyní se bude snažit opět doma bodovat, soupeřem mu však bude pátý celek tabulky, který ještě venku neprohrál. Takže se nabízí docela zajímavý duel, protože v minulém kole Aris překvapivě doma porazil lídra ligy Olympiakos Pireus 1:0 a hosté naopak překvapivě doma podlehli nováčkovi ligy Panthrakilosu 1:2. Moc nevěřím, že by domácí podobný výkon zopakovali a hosté taky po poslední porážce nebudou chtít odejít ze Soluně s prázdnou. Z toho mi tedy vychází smírný výsledek, který skončí podle mě 1:1.
Valencia - SantanderTip: 02Kurs: 2.52Vklad: 7/10Velice zajímavý duel z pohledu vzájemných zápasů přinese taky 9. kolo nejvyšší španělské ligy. Valencie patří k mým oblíbeným týmům, protože pár let zpátky předváděla nádherný fotbal, což se odráželo i na jejich výsledcích jak v lize, tak v evropských pohárech. Pak přišel útlum, ale letos v lize opět válí! Zaslouženě vede tabulku a v osmi kolech ještě nenašla přemožitele. I o víkendu to vypadá na další vítězství domácích, protože hosté ze Santanderu jsou letos po slabém úvodu nad sestupovým pásmem a jejich výkony jsou rozpačité. A tak se nabízí otázka: prolomí Valencia konečně neúspěšnou bilanci právě s tímto soupeřem, nad nímž nevyhrála již tři sezóny? Já předpokládám, že ne, protože hosté na Valencii zahrát umí a opět to potvrdí.
Bursaspor - BB AnkaraTip: 0Kurs: 3.30Vklad: 8/10Bursaspor zahájil letošní sezónu velice dobře, ale po dvou prohrách v řadě klesl z vedoucího místa až na páté. Zato hosté chytili vítr do zad, neprohráli již šest kol v řadě a vyhoupli se tak již na 3. příčku. Domácí mají motivaci k vítězství, aby nejen ukončili super sérii hostů, ale aby se také dostali před ně, protože rozdíl mezi oběma celky je pouhý jeden bod. Fotbalisté z Ankary však mají letos jedinečnou šanci bojovat nejen o nějakou tu pohárovou příčku, ale také o titul, a tak nebudou chtít prodat svou kůži lacino. Očekávám velice tvrdý a vyrovnaný souboj, který skončí podle mého názoru bezbrankovou plichtou.
Eurotiper
Everton - Fulham Tip: 1 Kurs: 1.75Důvěra: 7/10Zajímavý zápas nabízí 11. kolo anglické Premier League, v němž 12. Everton přivítá o dvě příčky horší Fulham. Everton nasbíral zatím 12 bodů, ale z nich jen 2 doma v Goodison Parku. Sezonu začal třemi domácími prohrami, ale potom přišlo zlepšení v podobě remíz s Newcastlem a Manchesterem United. A právě proti venku nevýraznému Fulhamu by mohlo přijít i první vítězství před vlastními fanoušky. Ve vzájemných zápasech těchto dvou týmů už vícero sezon platí pořekadlo "můj dům můj hrad" a nic nenasvědčuje tomu, že by se to nyní mělo měnit.
Odense - Aalborg Tip: 1 Kurs: 1.75 Důvěra: 7/10Zajímavá konfrontace lídra s obhájcem titulu se uskuteční v Dánsku. Domácí Odense zaznamenalo výborný vstup do sezony a po 11 kollech je se ziskem 24 bodů na prvním místě. Hostům se naopak v lize vůbec nedaří, patří jim až předposlední příčka jen s dvoubodovým náskokem na poslední Esbjerg. V prvním zápase na půdě Aalsborgu se zrodilo překvapivé vítězství Odense 3:0, doma by to při současné formě mistra až takovým překvapením nebylo.
Valencia - Santander Tip: 2 Kurs: 8.00Důvěra: 7/10Valencie je po osmi kolech v Primera Division na prvním místě se ziskem 2é bodů. V dosavadním průběhu soutěže ještě neprohrála a doma dokonce neztratila ani bod, ale je nutno říct, že zatím hrála jen s mužstvi z horší poloviny tabulky. V 9. kole hostí nevyzpytatelný Racing Santander, kterému patří 17. místo. Santander dokáže na hřištích velkých favoritů překvapit, o čemž svědčí i remíza 1:1 na Nou Campu ve druhém kole. Navíc v soubojích s Valencií se mu už tradičně daří, od roku 2006 zaznamenal 5 výher v řadě. Teď se mu znovu nevěří, ale znovu může překvapit.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články