Hlavní obsah

Duel expertů: 81. kolo

Eurotip.cz

Klopýtnutí vedoucí Valencie tipovali před týdnem nezávisle na sobě oba účastníci Duelu expertů. Volnasek hrál opatrně neprohru Santanderu a Eurotiper se nebál vsadit na čistou výhru hostů s kursem 8.00. Radovali se oba - Santander zvítězil 4:2! Bude se jim takto dařit i tento víkend? Sledujte expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 80. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Aris - LarisaValencia - SantanderBursaspor - BB Ankara00203.302.523.308/107/108/100:02:40:1okokko
Celkem vsazeno: 2108Celkem výhra: 2232.26Úspěšnost: 105.9%
eurotiper - 80. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Everton - FulhamOdense - AalborgValencia - Santander1121.751.758.007/107/107/101:01:12:4okkook
Celkem vsazeno: 1693Celkem výhra: 1624.31Úspěšnost: 95.9%

81. kolo

volnasek
Temešvár - Din. BukurešťTip: 0Kurs: 3.10Vklad: 8/10Nejatraktivnějším zápasem 14. kola první rumunské ligy bude souboj lídra soutěže Dinama Bukurešť na hřišti třetího Temešváru. Domácí jsou zatím jediným celkem ligy, který doma neztratil jediný bod a tuto skvělou bilanci bude chtít FC opět prodloužit o další, již sedmý zápas. Proti Dinamu to však budou mít těžké, protože v posledních třech sezonách nad svým soupeřem ani jednou nevyhráli. A tak i tím bude tento duel zajímavý, zda FC konečně prolomí prokletí neúspěchů proti Dinamu. Podle mě neuspěje ani tentokrát a za remízu ztratí doma první bod.
Lazio - SienaTip: 02Kurs: 2.12Vklad: 8/10Lazio je na tom oproti svému městskému rivalovi AS letos podstatně lépe. Je na páté pozici a v 11. kole přivítá na své půdě třináctou Sienu, která v minulém kole konečně prolomila neúspěšnou sérii a překvapivě porazila Fiorentinu 1:0. Římané ztrácí na vedoucí AC Milán pouhé tři body, a tak půjdou za vítězstvím, které by jim výrazně pomohlo v boji o titul. Hosté letos hrají venku špatně a z 5 utkání vytěžili jediný bod. Na Lazio však zahrát docela umí a předpokládám, že i nyní si odvezou minimálně bod.
Trabzonspor - HatsettepeTip: 2Kurs: 8.10Vklad: 7/10Trabzonspor, současný vedoucí tým 1. turecké ligy, jde letos podle dosavadních výkonů a výsledků zřejmě po mistrovském titulu. K jistotě udržení se na první příčce však musí naplno bodovat se soupeřem, na kterého nemá z loňska nejlepší vzpomínky. Mužstvo Hatsettepe totiž před rokem překvapivě vyhrálo na půdě Trabzonsporu 2:1 a i v tomto duelu nebude chtít odejít s prázdnou. Zatím se mu moc nedaří, ale na favority se někdy dokáže vytáhnout. Možná, že to bude právě v tomto utkání a za menší risk to určitě stojí.
Eurotiper
Gaziantepspor - Istanbul BBTip: 1Kurs: 1.85Důvěra: 7/10V 10. kole turecké ligy hostí osmý Gaziantepspor o pět míst horší Istanbul BB. Domácí zaznamenali výborný vstup do sezony, ale v posledních třech kolech se jim podařilo vybojovat jediný bod. Nejdřív překvapivě doma podlehli Konyasporu, potom přišla remíza v Trabzonsporu a očekávaná prohra na půdě Galatasaraye. Po této nevydařené sérii zapříčiněné také těžkými soupeři se potřebuje v zápase proti Istanbulu vrátit na vítěznou vlnu. Loni v obou střetnutích triumfoval Gaziantepspor (1:0 a 2:1) a v jeho vítězství věřím i teď.
Iraklis - LevadiakosTip: 1Kurs: 1.90Důvěra: 7/10Iraklis je po osmi kolech v řecké lize až na 14. místě se ziskem pěti bodů a bez vítězství. Už v posledních dvou kolech k němu neměl daleko, ale podařilo se mu jen remizovat, v Aténách s favorizovaným Panathinaikosem 2:2 a v posledním kole v derby s PAOK 1:1. Na rozdíl od těchto zápasů bude Iraklis v duelu s venku nevýrazným Levadiakosem favoritem. Případným vítězstvím by navázal na loňskou výhru 1:0.
Salzburg - Austria ViedeňTip: 1Kurz: 1.70Důvěra: 7/10Největším šlágrem 16. kola rakouské ligy bude duel prvního Salzburgu se čtvrtou Austrií. Oba týmy mají ambice získat titul, ale momentálně jsou v dost rozdílných situacích. Zatímco Salzburg táhne sérii šesti vítězství, hosté z Vídně jsou v krizi a poslední dva zápasy prohráli shodně 1:3. Vzhledem k síle Salzburgu na domácím hřišti a momentální formě obou týmů očekávám vítězství domácích.

Reklama