Hlavní obsah

Juventus se může výrazně posunout v tabulce

V Turíně se v sobotu uskuteční přátelský rugbyový zápas mezi domácími Italy a Argentinou, což je příčinou netradičního čtvrtečního zápasu Serie. Domácí Juventus v něm přivítá FC Janov a půjde tak o souboj dvou celků z horních pater tabulky.

Článek

Juventus Turín je momentálně k nezastavení. Čtyři výhry v lize a dvě navíc s Realem Madrid ho dělají postrachem soupeřů. Dnes má šanci svou sérii natáhnout v zápase s Janovem a v případě vítězství se posune nejhůře na druhou příčku. Tříbodový zisk by však měl zajímavý důsledek i pro Janov, který má momentálně jen o bod méně než Juventus a vítězství ho v tabulce nejméně do soboty posune hned za vedoucí Inter Milán.

„Míříme na Římský Olympijský stadion s cílem zvítězit,“ netají se svými plány útočník Janova Diego Milito, který se letos do černého trefil už devětkrát a to odehrál 10 zápasů, v nichž navíc přidal ještě čtyři gólové přihrávky. „Chci pokračovat v mé práci, kterou je střílení branek,“ pokračuje 29letý Argentinec, který v létě přišel ze španělské Zaragozy, v jejíž dresu nastřílel během 108 utkání úctyhodných 51 branek. „Když budu hrát dobře a skórovat, bude pro mě jednoduší vrátit se do národního týmu,“ dodal kanonýr klubu z přístavního města.

Právě ubránit zmíněného Milita by mohl být cíl Juventusu k úspěchu. Pomoci týmu ze severu Itálie by dnes měl i návrat Pavla Nedvěda, který o víkendu dostal vzhledem k náročnému programu volno. Zdravý je navíc zkušený Mauro Camoranesi. V posledních týdnech však Stará dáma spoléhá především na Alessandra Del Piera, který se brankou podílel i na nedělní výhře 2:0 s Chievem. „Je vždy krásné dát branku a vyhrát zápas. Nejdůležitější věcí je vždy vítězství. Jsem šťastný z toho, co dělám a koncentruji se jen na to, abych to tak dělal i nadále,“ řekl spokojený Del Piero, který během 15 let v Juventusu nastřílel 178 branek.

Na vítězství favorizovaného Juventusu si můžete u sázkové kanceláře bwin vsadit v kursu 1.50. Na výhru Janova určili bookmakeři vysoký kurs 6.50 rovné a na remízu je 3.60.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články