Hlavní obsah

Duel expertů: 82. kolo

Další kolo mají za sebou oba účastníci Duelu expertů. Volnasek tentokráte správně netipl ani jeden zápas. Eurotiper byl úspěšný ve dvou tipech a díky výhře Iraklisu a jasné výhře Salzburgu opět o něco vylepšil své sázkařské statistiky. Bude tento víkend úspěšnější? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 81. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Temešvár - Din. BukurešťLazio - SienaTrabzonspor - Hattsettepe00223.102.128.108/108/107/100:33:01:0kokoko
Celkem vsazeno: 2140Celkem výhra: 2232.26Úspěšnost: 104.3%
eurotiper - 81. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Gaziantepspor - Istanbul BBIraklis - LevadiakosSalzburg - Austria Vídeň1111.851.901.707/107/107/101:41:05:1kookok
Celkem vsazeno: 1714Celkem výhra: 1649.51Úspěšnost: 96.2%

82. kolo

volnasek
Bergamo - NeapolTip: 1Kurs: 2.75Vklad: 8/10Neapol letos skutečně válí. Je na 3. příčce SERIE A s odstupem 1 bodu na vedoucí Inter Milán a tak mají fotbalisté pod Vesuvem jistě šanci hrát i o titul. Ve 12. kole cestují do Bergama, které jak se zdá je v krizi. Na výhru totiž Atalanta čeká již pět kol a všichni domácí fanoušci věří, že právě proti výborně hrajícímu SSC se jim to konečně podaří. Loni dokázali domácí rozdrtit Neapol na svém hřišti 5:1 a já se přikláním k tomu, že i nyní se střelci Bergama po dlouhé době opět probudí a zajistí tak důležité tři body.
Almeria - MallorcaTip: 0Kurs: 3.10Vklad: 7/10Almeria, která se v ročníku 07/08 dostala mezi španělskou fotbalovou elitu nepůsobila vůbec jako nováček a předváděla nejen pěknou hru, ale dokázala i mnohdy překvapit. Letos také nehraje špatně a zatím ji patří 13. příčka. O víkendu zavítá na její hřiště Mallorca, která je o dvě místa výše, ale pouze díky lepšímu skóre. Domácí budou chtít po pěti zápasovém půstu konečně vyhrát, protože hosté venku nejsou tak výrazní a vstřelili pouhé dvě branky. Mallorca i z tohoto důvodu bude chtít ale uspět také, proto očekávám vyrovnaný souboj, který podle mě skončí spravedlivou dělbou bodů jako loni, kdy obě vzájemná utkání dopadla 1:1 a 0:0.
Betis - SantanderTip: 0Kurs: 3.00Vklad: 8/10V dalším utkání 11. kola španělské ligy hostí patnáctý Betis mužstvo Santanderu. Domácí hrají venku lépe než doma, což by jistě rádi změnili. Proti hostům, kteří i výhrou ve Valencii 4:2 ukázali vzestup formy, však naposledy na svém hřišti zvítězili před třemi lety 1:0 a od té doby pak jen remizovali. Santander po slabém vstupu do ligy své výkony tedy zlepšil a v posledních 5 zápasech získal 10 bodů, což jej vyneslo už na 10. příčku. Rozdíl mezi oběma celky je pouhý bod a tak zvítězit budou chtít oba, aby se v tabulce posunuli výše. Já čekám, že tento duel bude dosti tvrdý a vyústí ve smírný výsledek. Tipuji 1:1.
Eurotiper
Newcastle - WiganTip: 1Kurs: 1.90Vklad: 7/10V 13. kole anglické Premier League je na programu zajímavý souboj dvou mužstev okupujících spodní příčky tabulky. Newcastle se po nevydařeném úvodu sezóny dostává do formy a hlavně doma sbírá důležité body. Takto naposledy zvítězil nad Aston Villou 2:0 a předtím zdolal WBA 2:1. Hosté z Wiganu zatím podávají velmi nevyrovnané výkony, díky tomu jsou až na průběžné 17. příčce se stejným bodovým ziskem jako Newcastle. Zajímavě vyznívá vzájemná bilance, v posledních třech sezónách se vždy radovalo z vítězství domácí mužstvo a doufám, že tato tradice zůstane zachována.
Basilej - CurychTip: 1Kurs: 1.90Vklad: 7/10Ve Švýcarsku se během víkendu odehraje klíčový zápas v boji o titul. Aktuální lídr přivítá ve šlágru 15. kola FC Curych, kterému patří druhé místo se ztrátou dvou bodů na Basilej. Obě mužstva hrají ve výborné formě a před ostatními mají propastný náskok devíti bodů. V tomto prestižním souboji se víc přikláním na stranu domácí Basileje, která umí na Curych doma zahrát a v této sezóně už dokázala vyhrát také na jeho půdě přesvědčivě 4:1.
Roda - NEC NijmegenTip: 2Kurs: 2.45Vklad: 7/10Roda prochází v této sezóně velkou krizí a momentálně jí patří předposlední místo. Domácí si letos připsali jediné vítězství, převapivě v Eindhovenu proti PSV. Hosté naopak navázali na výborné výkony z jara a v této sezóně bojují o přední příčky v tabulce. Vloni zvítězil ve třech ze čtyř zápasů Nijmegen a favorizuji ho také nyní.

Reklama