Hlavní obsah

Duel expertů: 93. kolo

Eurotip.cz

Remíza v Blackburnu stála Eurotipera plný zásah v minulém kole Duelu expertů. Díky dvěma trefeným tipům se ale i tak snížil ztrátu na svého soupeře. Bude se mu alespoň stejně dobře dařit i tento víkend? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 92. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Hercules - SalamancaG. Vicente - OlhaoEstoril - Aves0002.902.852.807/107/107/102:23:03:2okkoko
Celkem vsazeno: 2389Celkem výhra: 2512.03Úspěšnost: 105.1%
eurotiper - 92. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Blackburn - BoltonManch. City - NewcastleHeracles - Twente1121.951.901.908/109/108/102:22:11:2kookok
Celkem vsazeno: 1953Celkem výhra: 1883.20Úspěšnost: 96.4%

93. kolo

Volnasek
Hamburk - BayernTip: 0Kurs: 3.25Vklad: 8/10Šlágrem úvodní kola jarní části bundesligy bude jednoznačně duel čtvrtého Hamburku s druhým Bayernem Mnichov. Hamburk je zatím jednoznačně nejlepším týmem v domácím prostředí se skvělou bilancí 7-1-0 a skórem 14:6, a přesto není v tomto utkání podle bookmakerů bwin alespoň mírným favoritem. Tím jsou hosté z Mnichova, kteří v přípravě prokázali skvělou formu, kterou budou chtít o víkendu zužitkovat. Hamburk však dokázal v tomto ročníku uhrát na půdě svého soupeře remízu 2:2 a já očekávám, že bod získá i teď za spravedlivou remízu.
QPR - ReadingTip: 0Kurs: 3.15Vklad: 8/10Tahákem 30. kola druhé anglické ligy bude podle mě zápas QPR, který hostí Reading. Hosté by se rádi vrátili do Premier League, a to nejlépe z přímého postupového místa. Zatím si tedy drží druhou pozici a na hřišti QPR by rádi uspěli také. Domácí však mají také šanci dostat se alespoň na barážové příčky a poslední výborné výkony nasvědčují tomu, že k nim míří. Neprohráli již šest kol v řadě, navíc doma hrají výborně a budou chtít uspět i v tomto zápase. Fanoušci obou týmů uvidí jistě kvalitní a tvrdý fotbal, který podle mě skončí smírně, tak jako skončilo první vzájemné utkání obou týmu na půdě Readingu (0:0).
Iraklis - ArisTip: 0Kurs: 2.80Vklad: 7/10Dvanáctý Iraklis přivítá ve 20. kole řecké ligy fotbalisty Arisu Soluň. Domácí patří v soutěži k mužstvům s největším počtem remíz na vlastní půdě a i nyní to podle mého názoru vypadá na plichtu. Hosté jsou v tabulce sedmí a ve vzájemné bilanci se svým hostitelem neprohráli za tři sezony ani jednou. V tomto duelu se budou snažit tuto výbornou bilanci prodloužit a já jsem přesvědčen, že se jim to podaří. Iraklis má totiž dosti žalostnou koncovku a nevěřím, že by se jeho střelci probudili právě v tomto zápase.
Eurotiper
Rennes - Toulouse Tip: 1 Kurs: 1.85 Vklad: 7/10Zajímavý souboj tabulkových sousedů se odehraje ve 22. kole francouzské ligy. Momentálně čtvrté Rennes hostí o příčku horší Toulouse. Oba týmy jsou na dostřel vedoucímu Lyonu a vzájemně je odděluje jen skóre. Rennes hraje ve výborné formě, i když v posledním kole prohráli v Lille těsně 0:1, v tabulce posledních 10 kol jsou na prvním místě. Doma letos ještě neprohráli a z 11 zápasů byli v sedmi úspěšnější. Ve vzájemných duelech proti Toulouse se jim daří, doma ho zdolali v předešlých třech sezonách. Hostům tato sezona vychází nad očekávání, ale na hřištích favoritů se jim příliš nedaří a zisk bodu v Rennes by pro mě byl překvapením.
Falkirk - Aberdeen Tip: 2 Kurs: 2.20Vklad: 8/10Ve 24. kole skotské ligy zavítá pátý Aberdeen na půdu předposledního Falkirku. Hosté mají reálnou šanci zakončit sezonu na třetím místě, od kterého je dělí jediný bod. Momentálně se jim daří, o čemž svědčí výhra nad Celticem a remíza s Rangers v posledních dvou kolech. Ve vzájemných zápasech s Falkirkem táhnou vítěznou sérii tří zápasů, kterou by měli vzhledem k rozdílné formě obou týmů ještě prodloužit. Falkirk v poslední době boduje jen sporadicky a na vítězství čeká už devět kol.
Osasuna - Mallorca Tip: 1 Kurs: 2.00Vklad: 7/10Ve španělské Primera Division se o víkendu odehraje jeden z klíčových zápasů v boji o záchranu. Domácí Osasuna je na úplném dně tabulky a ztrácí tři body na svého soupeře z Mallorcy, kterému patří 18. místo. Oba týmy mají za sebou těžkou sérii zápasů s mužstvi z čela tabulky. V jejich vzájemném souboji může významnou roli sehrát výhoda domácího prostředí: Osasuna v posledních čtyřech domácích utkáních dvakrát vyhrála, jednou remizovala a jednou prohrála. Jak remíza s Valladolidem, tak prohra s Barcelonou byly pro Osasunu velmi nešťastné, o vítězství přišla až kvůli gólům inkasovaným v závěrech zápasů. Naproti tomu Mallorce je velmi slabá a naposledy bodovala v září. Proto očekávám, že Osasuna vybojuje důležité 3 body.

Reklama