Hlavní obsah

Zastaví trápící se Detroit rozjeté LA Lakers?

Kvalitní podívanou slibuje čtvrteční utkání NBA mezi basketbalisty Detroitu a Los Angeles Lakers. Zatímco domácí Pistons se i vinou zranění opor v poslední době trápí a z deseti utkání vyhráli jen tři, nejlepší celek Západní konference poslední tři duely vyhrál.

Článek

Poslední dva navíc mimo své domácí hřiště, které aktuálně využívají krasobruslaři během mistrovství světa. Potvrdí Lakers skvělou formu i ve městě automobilů?

Detroit se snaží udržet na postupovém místě do play-off, ve Východní konferenci je na sedmém místě. Za ním je Chicago, které v úterý dokázalo svého soupeře doma porazit 99:91. Pistons mají velké zdravotní problémy, mimo je už 14 zápasů tvůrce hry Allen Iverson, zranění jsou i Rasheed Wallace a Richard Hamilton.

Domácí tak budou muset spoléhat na Tayshauna Prince, který má sezónní průměr bodů za zápas pod 15. V Chicagu jich ovšem Prince stejně jako spoluhráč Will Bynum nastřílel 20. Přesto Pistons prohráli páté z poslední šesti utkání.

Lakers se mohou spolehnout na tradiční oporu Kobeho Bryanta, který i v posledním zápase byl s devatenácti body nejlepším střelcem týmu v duelu proti Oklahomě (107:89). Přestože poslední čtvrtinu už jako ostatní opory odpočíval. Spolehnout se Los Angeles může i na osmadvacetiletou španělskou hvězdu Pau Gasola, který vedle průměrných 18,8 bodů v zápase přidá i téměř deset doskoků.

Venku se Los Angeles daří, z 34 zápasů prohrálo jen devětkrát. To je lepší než domácí bilance Detroitu, který z 36 utkání vyhrál jen polovinu.

Na další výhru ve formě hrajících Los Angeles si můžete vsadit v kursu 1,37, pokud favorizujete domácí Detroit, je k dispozici kurs 3,10. Na remízu po základní hrací době vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 14,00.

Reklama