Hlavní obsah

Poradí si Bayern s Bayerem?

Dramatické dostihy o titul v Německu pokračují 32. bundesligovým kolem. V tabulce druhý Bayern Mnichov, který se bodově dotáhl na vedoucí Wolfsburg, přivítá v Allianz Areně Bayer Leverkusen. Bavorský gigant pod novým koučem Juppem Heynckesem dvakrát uspěl v duelech s týmy bojujícími o záchranu: doma zdolal Mönchengladbach a vyhrál na hřišti Cottbusu.

Článek

Utkání s Leverkusenem, který se soustředí na finále německého poháru, bude pro Bayern těžší zkouškou. Bookmakeři Tipsportu přesto očekávají vítězství domácího týmu (1,37 – 1,04 – 4,2 – 2,62 – 7).

Střídavě oblačno, tak lze charakterizovat výkony a výsledky Leverkusenu v bundeslize. Bayer v minulém kole nenavázal na cennou výhru z utkání na Schalke a znovu potvrdil, že se mu v dočasném domově v Düsseldorfu vůbec nedaří. Bielefeld usilující o přežití si odvezl bod za remízu 2:2. Oba dnešní soupeři se utkali naposledy ve čtvrtfinále německého poháru a z vítězství 4:2 se radoval Leverkusen. V bundesligových střetech však jasně dominuje Bayern, jenž vyhrál osm posledních vzájemných zápasů.

SÁZEJTE LIVE!

Utkání Bayern Mnichov – Bayer Leverkusen začne ve 20:00 hodin, přímý přenos nabídne Sport1. Lovci kursů mohou změřit síly s bookmakery při Live sázkách bez manipulačního poplatku. Nechte se vtáhnout do hry, reagujte na aktuální dění!

Reklama