Hlavní obsah

Čas podzimních výplat!

Do světa milionářů vkročil sázkař v Mladé Boleslavi. Ve fotbalové akovce políčil na více než 273 tisíc korun. Své strategii pevně věřil, a tak totožné tipy poslal do hry hned čtyřikrát! Na ledě se věšteckým odhadem blýskl klient Tipsportu z Karlových Varů. Správně tušil, že se ve dvou extraligových bitvách zrodí remízy 4:4!

Foto: Jan Vítek, CO

Ilustrační foto - tiket

Článek

Nervy, a pak milion!

Vyzbrojen patřičným sebevědomím vstoupil do bitvy s bookmakery Tipsportu fotbalový stratég v Mladé Boleslavi. Sestavil čtyři akovky s šesti stejnými zápasy Evropské ligy, pětitisícovými vklady a totožnými tipy. Celkem si přihrál báječných 1 092 600 korun! Nejvydatnější kursový úlovek získal Středočech v Grazu, kde se domácí Sturm sklonil před Panathinaikosem. Výhru zeleného giganta z Atén zařídil v 70. minutě Katsouranis. Výsledkem 0:1 skončilo i utkání v Sofii. Kvartetu akovek hrozilo nemilosrdné roztrhání, měření Levski se Salzburgem bylo až do páté minuty nastaveného času bezgólové. Pak se však hlavou prosadil obránce Schiemer a vystřelil „býkům“ výhru. Drama si tipér prožil také v Janově, který se utkal s Lille. Italský celek vedl 2:0 zásluhou Palacia a Crespa, hosté však dokázali manko smazat. Nejprve snížil Frau a v 84. minutě vyrovnal Gervinho. Než ovšem arbitr souboj odpískal, stačil domácí Sculli z poslední akce vstřelit vítězný gól. Sázkaře z města automobilů napínali i fotbalisté Brém. Tipér dopřál Austrii jednogólový náskok a vsadil na alespoň dvougólovou výhru Werderu. Ještě v 80. minutě na stadionu zářily dvě obří nuly. Potom se ale prosadil Borowski, a když za další tři minuty dorazil vídeňského soka Almeida, mohl tipér sevřít pěst ve vítězném gestu.

Šifra úspěchu - 4:4

Do věštecké koule nahlédl sázkař pocházející z Chorvatska. Jakou zprávu vydal průzračný křišťál? Extraligové souboje Slavia - Vítkovice a České Budějovice - Mladá Boleslav skončí v základní hrací době 4:4. V Praze měly dlouho navrch Vítkovice. Ve třetí třetině se v oslabení trefil Hubáček a hosté vedli 4:2. Pak ale snížil Kadlec a v čase 48:35 vyrovnal Vladimír Růžička ml. Syn kouče uspěl i při samostatném nájezdu. Sázkaři ušili skóre „na míru“ i aktéři bitvy na jihu Čech. Mountfield vedl nad Mladou Boleslaví ve třetím dějství 4:2, Pabiška a Macho však svými zásahy poslali zápas do prodloužení. Díky šifře 4:4 tipér přetavil vsazené mince ve 47 570 korun! „Zajímají mě vysoké kursy, a tak zkouším trefit přesné výsledky. Tentokrát jsem měl štěstí. Byla to náhoda, ale ta hraje v životě důležitou roli,“ podotkl Chorvat sázející v Karlových Varech.

Co tip to trefa!

Triumfální akovku sestavil i brněnský sázkař a získal skvostných 197 409 korun. Nejhlubší kursový zářez vyryl na pažbu při remíze v peruánské lize. Cenná je také trefená plichta v německém Gelsenkirchenu. Leverkusen si v duelu na půdě Schalke vytvořil do přestávky slibný dvoubrankový náskok, o který se zasloužili Kroos a Kiessling. Pohodové vedení hosté z Porýní drželi ještě deset minut před koncem, pak ale skóroval Kuranyi a zavelel k drtivému tlaku. Stejný hráč v 88. minutě přihrávkou vyzval k vyrovnání spoluhráče Sanchéze. Sázkaře nezklamal Real, který porazil o potřebné dva góly skromnějšího rivala z madridského předměstí Getafe, přestože hrál od 27. minuty bez vyloučeného Albiola. Obě trefy nesou autorský podpis Argentince Higuaína. Místo ve výkladní skříni našla také akovka vytvořená v Telči. Výherce své konto obohatil o 105 265 korun! Správně tušil, že Šumperk v utkání první hokejové ligy udolá slavnější Duklu Jihlava. Hlavní roli sehrál kapitán „draků“ Hašek. Nejprve vyrovnal a gólem v prodloužení podtrhl sázkaři přesný tip. Vítěze tipér trefil i v hokejovém souboji Německa se Slovenskem. Mnichovskou bitvu rozlouskly až samostatné nájezdy, k rozhodujícímu se rozjel domácí Wolf.

Reklama